2777
2789
عنوان

خانمانه

159 بازدید | 20 پست

خانما کسی هست که دوران پریودیش درد زیاد زیر شکم داشته باشه؟!اگه داشتید برای درمانش و کم شدن دردش چیکار کردین

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ژلوفن + کیسه آب گرم 

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇

باید گرمیجات بخوری مخصوصا نزدیک پریود ترشی هندونه خیار لبنیات اصلا نخور و برعکس خرما و عسل اینا زیاد بخور آویشن و چهارزیره هم دم کن یا بجوشون با نبات بخور عااالیه نهایتا بعضیا این درد همیشه باهاشون هست خیلی دارو فرقی به حالشون نداره عزیز

این کار ها رو انجام بده:

آب جوش نبات هر یک ساعت موقع درد+دمنوش غلیظ بابونه+کیسه آبگرم+بستن و گرم نگه داشتن ناحیه لگن و شکم که در کاهش درد خیلی موثره+مصرف مایعات کافی در روز های نزدیک به قاعدگی+ورزش و فعالیت بدنی به صورت کلی خصوصا ورزشی مثل بدنسازی +قدم زدن در روزی که درد داری و قبل از شروع درد+در صورتی که بیش از حد تحمل درد داری باید به محض اینکه احساس کردی درد در حال شروع هست یک مسکن استامینوفن مصرف کنی، در اوج درد فاید ندارا

برای اینکه یادم بمونه   با احمق ها بحث نکن. 
چهار پنج تا زلوفن میخورم تا حدودی کم میشه دردم

چهار پنج نا تو یه روز؟!؟😳

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 
باید گرمیجات بخوری مخصوصا نزدیک پریود ترشی هندونه خیار لبنیات اصلا نخور و برعکس خرما و عسل اینا زیاد ...

ممنونم عزیزم بابت راهنمایی 🌹♥️

ولی برای من اینا وقتی تاثیر داره که دردم کم باشه، ولی وقتی دردم زیاده فقط یا باید قرص بخورم یا میرم زیر سرم

همه ی این درد ها از سردیه بدنه یک مدت تغذیه تو درست کن ببین چطور خوب میشی منم با همین کار تقریبا خوب ...

نه خدا را شکر مشکلی نداره سنو دادم

این کار ها رو انجام بده: آب جوش نبات هر یک ساعت موقع درد+دمنوش غلیظ بابونه+کیسه آبگرم+بستن و گرم نگ ...

آها ممنون خواهر جان 💋