2777
2789
عنوان

داییم تصادف کرده دیشب صبحی خاکش کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2932 بازدید | 95 پست
خیلی ممنون هم چنین به شما منظورتونو از مراعات متوجه نشدم؟!

وقتی کسی روخاک میکنن باید بری مسجد وبعد بری خونه ولی الان میرن به جای مسجد توی رستوران خانواده داغدار تازه سه روز تو خونه می‌مونن بیرون نمیرن ولی الان به هیچ کدوم عمل نمیکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی کسی روخاک میکنن باید بری مسجد وبعد بری خونه ولی الان میرن به جای مسجد توی رستوران خانواده داغدا ...

ما اتفاقا اصلا رستوران نرفتیم 

همه رو طبق رسوم برگزار کردیم ...قسمت اینطور بود دیگه🖤

دایی منم ۱۲ آذر فوت شد😔اعضاشو اهدا کردن،۲۷ سالش بود

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

خدا صبر و طاقت بهت بده خیلی سخته ، انشالله دیگه غم نبینی تا وقتی که خودتون حضور دارین

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

روحش شاد عزیزم 💔عمر خیلم خیلی قشنگ گفته 

چون عمر به سر رسد چه بغداد و چه بلخ 

پیمانه چو پر شود چه شیرین و چه تلخ 

پیمانه عمرشون پر شده 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
امسال بازنشست میشد ماه بهمن ۵۹ سالش بود بیمه اش مجبور شدیم آزاد بدیم تا بازنشسته بشه همش بهم میگفت ب ...

گریه کنی سبک میشی عزیزم. خدا بهتون آرامش بده و ایشون را رحمت کنه

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!
اخه چی کشیدی بمیرم خیلی سخته بابا بزرگم شش ماه پیش به رحمت خدا رفت ولی اینقدر سخت نبود اذیت نشدم ولی ...

اسی جان روحش شادباشه_هرکاری هم بکنی تاچندمدت اروم نمیشی همون گریه بهترین کاره ادم اروم میشه

خدا بهت صبر بده چقدر سخته مراعات نکردین الان مراسم با آداب ورسوم قبل برگزار نمیکنن مرگ ها پشت سر هم ...

خدا داییت رو بیامرزه واقعا از دست دادن عزیز سخته درکت میکنم منم مامانمو از دست دادم ۵۰سالش بود دلم براش کبابه ۳ماه گذشته ولی انگار دیروز خبر فوتش رو بهم دادن .

برای شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی؟ 🖤 ممنون خیر ببینی ایشالا❤

خدا بیامرزه عزیزم

منم عموم رو زمان کرونا ازدست دادم

من بی عقل حتی زنگ هم نزدم هی گفتم خوب میشه میاد بیرون از بیمارستان میرم میبینمش

وقتی بهش فکر میکنم دلم اتیش میگیره

یه دختر ۱۶ساله داشت

دخترشو که میبینیم غم دنیا اوار میشه رو دلمون همگی

اما زندگیه کاری نمیشه کرد جز سازش

نوبت هممون میرسه دیر و زود