2777
2789
عنوان

دعوا

185 بازدید | 25 پست

سلام بیس چارسالمه و یه دختر دارم . امشب دعوامون شد با شوهرم دست بزن داره همیشه میزنه . من غریبم خونوادم اینجا نیستن پدرمادرش دوطبقه بالاترن.وقتی منو زد منو انداخت تو حیاط کتک زدهمسایه بالاییمون اومد بالکن منو دید. خیلی حالم بده ابروم رفت احساس بدی دارم فردا پیش همه میگه شهر کوچیکیه .همش دارم گریه میکنم ک چرا منو دید ابروم رفت‌ . چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار بگه آبروی تو نمیری،آبروی شوهرت میره تا دیگه دست روت بلند نکنه

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
سر چی دعوا کردین

یه دخترخاله داره ک ازوقتی شوهر داشت کرم میریخت الانم شوهرش چن ماهیه مرده خودکشی کرده. امروز زنگ زد بش من برداشتم گوشیو الکی گفت ک شوهرم باتو رفته بیمه کرده ماشین الان زنگ زدن میگن پول نداده میخوام بدونم واقعا نداده بهانه الکی چون من گوشی برداشتم شوهرم خواب بود گفتم چرا الکی زنگ میزنه گفت ت گوه خوردی ج دادی ب توچ

عزیزم شما سنت خیلی کمه چرا میخوای عمرتو پیش این ادم تلف کنی؟  همه زن و شوهرا دعوا میکنن ولی مر ...

چقد راحت این حرفارو میزنید انگار خانوادتون خیلی پشتتونن خوش بحالتون من اگه یکی مثل تو پشتم بود خیلی وقت بود از این زندگی رفته بودم