2777
2789
عنوان

پرولاکتین بالا

9826 بازدید | 47 پست

سلام دوستان

اگه پرولاکتین بالا باشه و چند سالم متوجه این موضوع باشی و چن وقت قبل از بارداری شروع ب درمان کنی احتمال بارداری وجود دارن؟

کسی درجریان هست علائم پرولاکتین بالا چیه؟

دلی که بشکنه مثه روز اول نمیشه💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از عمل های پرولاکتین بالا فکر کنم استرس باشع 

من خودم چند سال پرولاکتینم بالا بود قبل از بارداری متوجه شدم دکتر قرص دادم خوردم و پایین اومد و بعدش باردار شدمپ

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

من چند ساله دارم دارو میخورم اول باید پایین بیاد تا بتونی باردار شی

چراچند ساله؟ 

از سینتون شیرمیاد؟ 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

سلام گلم خوبی؟؟ ما اصلا آزمایش پرولاکتین ندادیم ولی از رو علائم خواهرم متوجه شد پرولاکتینش بالا هس خودش شروع کرد قرص خوردن و باردارم شد خداروشکر. پرولاکتین خیلی زود میاد بالا نگران نباش. علائمش ورم سینه درد سینه هس. همین ک موقع پریودی سینه درد می گیره از پرولاکتین بالا. پریودی های دردناک، کم و زیاد شدن مقدار پریود. ما سه روزی یک بار یک قرص کابرگولین مصرف می کنیم. خودمم ای یو ای کردم شکر خدا مثبت شدم سه روز یک بار دارم مصرف می کنم. دکتر خیلی ب این موضوع اشاره نمی کنن ولی پرولاکتین ک بالا باشه مثبتم بشی باز میشی. برای همین میگن استرس نداشته باشین باردار شین چون استرس پرولاکتین و می بره بالا

ازمايش پرولاكتين و كلن هورموني ها شرايط خاص داره بايد رعايتش كني حتما 

وگرنه نتيجه كاذب ميشه 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
علائمش اینه؟

ااره یکی از علایمش هست 

سلام گلم خوبی؟؟ ما اصلا آزمایش پرولاکتین ندادیم ولی از رو علائم خواهرم متوجه شد پرولاکتینش بالا هس خ ...

مرسی عزیزم بابت توضیحاتت 

من نه درد سینه دارم نه پریودی های طولانی 

پریودیام 20 روز عقب میوفته ولی سر هفت روز تموم میشه همیشه

دلی که بشکنه مثه روز اول نمیشه💔