2777
2789

اکلیه وقتت رو هدر نده سر این روش ها

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چیکار کنه شما چه روشی پیشنهاد میدین؟

مراجعه به دکتر پوست

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
ببخشید اتفاقا منم تو فکرم برم. هزینه دکتر پوست چطوریاست؟

خیلیه 😄

من مدتیه نه ازروش های خانگی استفاده میکنم و نه حتی دکتر پوست میرم.

دکتر پوست که می رفتم تا یه مدت خوب بود ولی بعد یه مدت عوارض کرمهای مثلا درمانی خودشو نشون میداد و ...

یه مدته رو اوردم به چیزای طبیعی . از یه فروشگاهی که چیزای گیاهی مراقبتی میسازه استفاده کردم 

در کنارش پاکسازی کبد هم میکنم

پوستم داره شفاف و سفت میشه

موهامو نگم که چقدر اوضاعش داغون بود با شامپو میلیونی هم درست نمیشد مثل روز اولش. 

یه خانمی بهم گفت سرموبا دمکرده ختمی بشورم انقدر موهام احیا شدکه نگو.

گاهی درمانها دم دستی و ارزونن ولی ما خودمونو میندازیم تو دام دکتر خا و محصولات گرون

الهی به امید خودت...  
من مدتیه نه ازروش های خانگی استفاده میکنم و نه حتی دکتر پوست میرم. دکتر پوست که می رفتم تا یه مدت خ ...

واقعا. میشه ما رو هم راهنمایی کنی. من خودم پوستم چربه. قبلاً پوستم خیلی روشن بود الان تیره شده. و رو گونه ام دون دون سیاه هست چی بزنم به نظرت؟

واقعا. میشه ما رو هم راهنمایی کنی. من خودم پوستم چربه. قبلاً پوستم خیلی روشن بود الان تیره شده. و رو ...

عزیزم اخه منم خودم تو محصولاتشون نمیدونم چی میزنن. منظورم اینه که رو اوردم به محصولات گیاهی. 

اما برا پاکسازی کبد اصلش اینه که اگه یبوست داری درمانش کنی. حتما صبح به صبح خاکشیر تو ابجوش ولرم شده بریز ناشتا بخور. صورتت رو با گلاب بشور.

لیف لوفا واسه کمدون های سرسیاه عالیه

الهی به امید خودت...