2777
2789
عنوان

شوهرم دپرس شده همش توفکر خودکشیه

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 24 پست
همش به اطرافیان نگاه می‌کنه میبینن مثلاً فلانی ماشین فلان مدل داره منم همینا رو بهش گفتم

تو این جور مواقع بگو خودتو با پایین‌تر از خودت مقایسه کنی بعد با وجود همین موقعیتت خداروشکر میکنی هزاران بار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال خوب همسرتون به شما بستگی داره ازش تشکر کنین بهش امید بدین بگین من از زندگیم راضیم خونه داریم ماشین داریم تن سالم داریم بچه سالم داریم دیگه من از دنیا چی میخوام همسری مثل تو دارم که تمام فکر و ذکرش زن و بچشن

ببین ما وضع مالی مون یکم از شما بهتره ولی من حاضر بودم کل زندگیمو بدم و بچم رو از دست ندم. همین که صحیح و سالم کنار همین خدارو هزار بار شکر کنین

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

منیکه با هزار بدبختی شوهرمو مجبور کردم خونه بخره ماشین بخره ازخودم میزنم که بتونه قسط ایناروبده میترسم یکم رشد کنه هوابرش داره 

یادش بخیر میگفتم ماشین میگفت همینه که هست میگفتم خونه میگفت دیدی بی خونه بی ماشین قبول کردی بهش جرات دادم وام گرفت الان.خونه ماشین مغازه داره 

همش به اطرافیان نگاه می‌کنه میبینن مثلاً فلانی ماشین فلان مدل داره منم همینا رو بهش گفتم

عزیزم ما مستاجریم و حسرت خونه دار شدن داریم یه خونه ۵۰ متری زیر ۱ میلیارد نیست بگو خیلیا ارزوی زندگی ما رو دارن، خودتم خوشحال باش کارهایی بکن بهتون خوش بگذره، سفره رنگین، تیپ و رسیدگی خودت و بچت، تو خونه و بیرون، دسر و غذاهای جدید درس من چطور بگم یه کاری کن حس لاکچری بودن، زندگی قشنگ بهش دست بده توی پس انداز کردن هم باهاش همفکری کن بگو صاحب چیزهای بیشتری میشیم با کمک همدیکه

و مایی که زیرزمینی۳۵متری مادر شوهر زندگی میکنیم 

ماشینمونم خرابه

۱۹ تومن بدهی داریم

۱۳/۵ قسط داریم

هفته بعد عمل جراحی منه و تاالان۱۰تومن هزینه کردیم

بچمون لباس و کفش نداره

روغن و مرغ و برنج و ..... نداریم 

چی بگیم؟!

همه مشکل دارن خب!

تازه پسرمم ویروس جدید گرفته بود فردا دوره‌ش تموم میشه

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
منیکه با هزار بدبختی شوهرمو مجبور کردم خونه بخره ماشین بخره ازخودم میزنم که بتونه قسط ایناروبده میتر ...

خوب شما راست میگی اما شوهرم نه هنری داره نه پولی داریم که بتونیم وام بگیریم اومدیم خونه رو بفروشه مغازه بزنه ولی کل پول ما به۱ونیم میلیارد مرسه که خونه ومغازه باهم نمیشه الان یک خونه ۵۰ متری اونیم میلیارده

بنی ادم اعضای یکدیگرند که در آفرینش زیک گوهرند چه عضوی بدرآورد روزگار دگر عضوهارانماندقرار