2777
2789

بچه هامن ماه قبل دوم مرداد پریود شدم تا ۱۰ روز خونریزی داشتم

داشتم اسپیرونولاکتون ۱۰۰ میخوردم اسپیرونولاکتون و هم ول کردم

الان امروز ۱۰ روز هست ک تاخیر داشته پریودی 

امروز رفتم دکتر بهم میگفت باید هنوز ۱۰ روز دیگه بگذره ک نشون بده بارداری رو آزمایش خون 

من فک میکنم اشتباه میگه

من ۲ باید پریود  میشدم ۹ رفتم آزمایش خون دادم یعنی یک هفته بعد از تاخیر

بتا دو بود 

ب نظرتون ممکنه حامله باشم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا بهم میگفت شاید نشون نده باید صبر کنی ده روز دیگه مجدد بتا بدی🙁

سلام عزیزم تو تاپیکات دیدم موضوع پولیپو
منم دارم دوتا کنار هم
این ماه واسه اولین بار بعد پریودی لکه بینی دارم چندساله قبل پریود لک داشتم ولی این ماه شد بعد پریود تا خود امروز روزی یکی دوبار لک میبینم دکترم رفتم گفت باید برداری دارو دوفامد داد ک اونم تاثیر نداشت میخاستم بدونم شما واسه پولیپت چیکار کردی؟

سلام عزیزم تو تاپیکات دیدم موضوع پولیپو منم دارم دوتا کنار هم این ماه واسه اولین بار بعد پریودی لکه ...

اه منم ک همینطورم 

لکه بینی چ رنگی داری؟

من الان روز دوازدهم پریودیمه لکه بینی قهوه ای دارممم

نمیدونم برا چیه

من اندومتریوز زیر بخیه سزارین هم دارمهنوز نرفتم عمل کنم

دو تاشو میرم با هم برمیدارم انشالله

شما لکه بینی تا چن روزه؟؟؟؟

اه منم ک همینطورم  لکه بینی چ رنگی داری؟ من الان روز دوازدهم پریودیمه لکه بینی قهوه ای دارممم ...

سلام عزیزم لکه اول قهوه ای روشن بعد قهوه ای تیره تر میشه تا در نهایت پریود میشم بعد پریودی هم مجدد همینجور تا قطع شه

من چندتا دکتر رفتم همه یه نظر دارن اونم اینکه پولیپه و پولیپ باید برداشته شده من دوتا پولیپ کنارهم دارم سرجمع باهم یک سانته

☹️خیلی میترسم چون میگن پولیپ باید برداشته شه از بیهوشی میترسم از جواب پاتولوژی میترسم آخه من بچم ندارم میترسم رحمن دستکاری شده

حالا قرارع این هفته مجدد برم رشت و قطعی دیگه دکتر گفت بردارم بردارمش چون سه ماه پیش ب من گفت راه درمانش برداشته و اینکه گفت تضمینی نیس ممکنه مجدد برگرده

شما پولیتون چه اندازه ای؟

سلام عزیزم لکه اول قهوه ای روشن بعد قهوه ای تیره تر میشه تا در نهایت پریود میشم بعد پریودی هم مجدد ه ...

منم یک سانتی هست 

نترس عملش خیلی سبکه 

تازه هیستروسکوپی با کورتاژ با هم 

فقط برای تو ک مجردی از راه واژه

اگه سختت هست صبر کن تا ازدواج کنی بعد

منم سه ساله لکه بینی دارم از بعد از زایمانم

این اخریا پولیپ و تشخیص دادن

جآنم آندو کجا درگیری دارین شما؟؟ شما هم لکه بینی دارین؟؟

من اندو جدا شکم تو محل سزارین قبلی دارم 

شما بلاخره چ تشخیصی دادن بهتون اندو دارید یا پولیپ ؟

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
من اندو جدا شکم تو محل سزارین قبلی دارم  شما بلاخره چ تشخیصی دادن بهتون اندو دارید یا پولیپ ؟

اره منم همینو دارم زیر بخیه سزارینم هست

من آندو دارم ی پولیپ یک سانتی هم دارم

من اندو جدا شکم تو محل سزارین قبلی دارم  شما بلاخره چ تشخیصی دادن بهتون اندو دارید یا پولیپ ؟

من انقد میسوزه الان بعد پریودیمه ب سدتهمون قسمت ک اندو دارم میسوزه و احساس درد دارم

خیلی اذیتم همش میگفتم حالا حالاها عمل نکنم ولی هر بار ک پریود می‌شماریم میکنه دردش شروع میشه

من انقد میسوزه الان بعد پریودیمه ب سدتهمون قسمت ک اندو دارم میسوزه و احساس درد دارم خیلی اذیتم همش ...

منم بعد پریودم تا 10روز اینا خیلی درد می‌کنه تیر می‌کشه مخصوصا وقتی میخندم یا عطسه میکنم یا وقتی دراز کشیدم به سختی از جا بلند میشم انگار اون قسمت زخمه هنوز بخیه داره 

شما چندبار سزارین شدید؟ قصد بارداری دارید دوباره یا نه؟

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁