2777
2789
عنوان

به نظرتون من باردارم؟🤔

293 بازدید | 46 پست

من ۳ سال بیشتره که اقدامم ولی به خاطر مشکل همسرم نتیجه نگرفتیم. هر ماه هم یه سری علائم پیدا میکنم ولی بعدم پری میاد و ضدحال😭

حالا این ماه روزهای ۲۲ ۲۳ سیکلم لرز داشتم و دست و پاهام یخ زده بود و دل درد و درد تخمدان داشتم و کل پاهام از بالا تاپایین درد میکرد. ولی بعدش اوکی شدم و دیروز و امروز که ۲۵ و ۲۶ سیکلم هستم احساس گرما میکنم. به نظرتون ممکنه اون علائم به خاطر لانه گزینی بوده باشه یا من باز توهم زدم

اینم بگم که لکه بینی و سینه درد ندارم اصلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم درد پا و تخمدان و .. داشتم 

باردار نبودم

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

عزیزم اقدام تنها که کافی نیست اگه همسرتون مشکل داره برای حل مشکلشون پزشک برید. ان شالله سریع حل میشه نی نی دار میشید. در ضمن استرس قاتل بارداریه. باید بیخیال بیخیال باشی. به هیچی فکر نکنی خودش پیش میاد

تعدادش بد نیست نزدیک به نرماله. ولی کلا چند قطره س با عرض معذرت مورفولوژی و شکست کوروزومی هم زیر نر ...

یعنی چندتا خب موفولوژی بد باشه احتمال سقط هست بهش نخودچی زیادبده انشاالله این ماه حامله باشی گلم

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من