2777
2789

سلام عزیزان...

من در وضعیت روحی خوبی نیستم.احساس درماندگی و ناتوانی میکنم. حدود دوماه که رابطم با همسرم بطور بدی شده، ازهمه فاصله گرفتیم و صمیمیت قبلو نداریم، هرجا بریم آخرش دعواست، هروقت ک خوبیم باز تهش دعواست.

خسته شدم و حس میکنم به بن بست خوردم.

میشه خواهرانه کمکم کنید؟

من نامزدم حدود ۸ماه.

خودم ۲۲.  و همسرم۲۹ سالشه

خیلی همو دوسداشتیم و با عشق هم ازدواج کردیم

البته الآنم همو دوسداریم ،،، ولی خیلی همواذیت میکنیم نمیدونم چرا یهو این شکلی شدیم

🌿سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش🌿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره میتونی درستش کنی.  موضوع اصلی دعواتون چیه.  و اینک حتما برین مشاوره باهم.

بد عصبانی شدنش منو ازش دور کرد و احساس زدگی پیدا کردم نسبت بهش.

خیلی وقته باهم صحبت نمی‌کنیم بابت ضعفامونو و البته اینکه بی‌حوصله هستیم هم بی تاثیر نیست.

شوهرم ذوق وحوصلع سابقو نداره، چه تو خرید، چه تو عکس گرفتن از من، حتی تولدم که دیشب بود اخرشب بخاطرکیک

سوتفاهم شدو دلخوریای قبلی ریخت بیرون و ی دعوای خیلی بدی کردیم و تا حالا اونطوری خودمو از عصبانیت نزده بودم.

بشین ۵۰باید و نباید زندگی زناشویی دکتر هلاکویی را گوش بده شاید بتونی بفهمی مشکلتون چیه 

بعدشم چرا ازدواج چرا طلاق را گوش بده ببین مطمئنم بهت بینش میده راهکار میده بفهم ی ولی خواهشاً علیه همسرت استفاده نکن که از هر چی مشاوره حالش بد شه فقط کارهایی که خودت باید میکردی و نکردی را بهش توجه کن و سعی کن درسش کنی

اگه توو دعواهاتون حریم و حرمت همو حفظ کرده باشین امکان درست شدن شرایط هست

اره فحاشی نکردیم  و خونواده هامون هم نکشیدیم وسط تابحال.

ولی خودمون خسته و درمونده این بااینکه میدونبم بدون هم لحظه ای نمیتونیم زندگی کنیم

بد عصبانی شدنش منو ازش دور کرد و احساس زدگی پیدا کردم نسبت بهش. خیلی وقته باهم صحبت نمی‌کنیم باب ...

ببین شوهرمن خیلی خوبه ولی برا بعضی مساعل مث خرید  عکس اینا بی حوصلس.  برا مساعل کوچیکم یکم کم صبره. قلقش یادبگیر. باارومی باهاشش حرف بزن یا بزار اروم شه بعد حرف دلت بزن ی مدت باهاش راه بیای اونم اروم میشه.  

ببین شوهرمن خیلی خوبه ولی برا بعضی مساعل مث خرید  عکس اینا بی حوصلس.  برا مساعل کوچیکم یکم ...

میدونی من ی مدت خیلی آروم بودم و باهاش خوب تا میکردم.

از بجایی لجم گرفت و گفتم نتیجه محبتای من این حرفا و کارا نیست و دیگه نتونستم مثه قبل باشم چون حس میکنم ظرفیتم تموم شده و ناتوانم.

من تو تاپیکای قبلیم فک کنم گفته بودم...

من قبلاً هرصبح پامیشدم ویرایش صبحانه درست میکردم بااینکه نامزد هستیم و خونه خودمون نرفتیم هنوز.

همه کاری براش میکردم که لذت ببره از زندگیمون ولی از بجایی به بعد خیلی خسته شدم و دیگه انرژی هیچیو ندارم.