2777
2789

جذاب باشه ماجراش عاشقانه باشه با زیرنویس فارسی برای تقویت زبان میخوام ولی خب میگم ماجراش جذاب باشه

و دیگر هیچ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تقویت زبان باید با زیرنویس انگلیسی ببینی

عاشقانه نمیدونم ولی فرندز و هری پاتر خوبن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

برای تقویت زبان باید با زیرنویس انگلیسی ببینی عاشقانه نمیدونم ولی فرندز و هری پاتر خوبن

فرندز،و هری پاتر بدم میاد

بعد زیرنویس انگلیسی گیر نمیاد آخه سراغ داری سایتی که فیلم سینمایی یل زیرنویس انگلیسی داشته باشه؟؟

و دیگر هیچ...

فرندز،و هری پاتر بدم میاد بعد زیرنویس انگلیسی گیر نمیاد آخه سراغ داری سایتی که فیلم سینمایی یل زیرن ...

چرا من هر فیلمی دانلود کنم بازیرنویس انگلیسی دانلود میکنم 

سایت خاصی که نه من همینطوری سرچ میکنم مثلا فیلم فلان با زیرنویس چسبیده انگلیسی میاره

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام عزیزم تو یه تاپیکی دیدم گفتین رتبه تون تو کنکور خوب شده بود میشه بگی چه جور خونذی و چند ساعت مطالعه داشتی 

؟؟

بعد از ۶ سال میخوام مجددا کنکور شرکت کنم متاسفانه کتاب تست ندارم 

کتاب درسی ها رو هم دانلود کردم دارم با گوشی مبخونم آخع شرایط مالی ندارم بخرم میشه بگی کتاب تست ها رو از کجا دانلود میکردی؟؟

انشالله اگع فرهنگیان قبول بشم اولین حقوقم میدم بابت کتاب تستها 

به خدا بی عدالتیع کسی که پول نداره نتونه قبول بشه   

سلام عزیزم 

پیام شما رو توی یه تاپیک دیگه دیدم

بعد از رژیمغیر اصولی که چاقم نبودم هورمونام به هم ریخت و ریزش موی شدید گرفتم و موهام نابود شد سالها درگیرشم قرص خیلی جواب نمیده اگه چیزی میدونی راهنماییم کن😭