2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید می پرسم لک ها کدووم قسمت بدن تونه ؟درمان جواب نداده ؟ از اقوام من داشت درمان شد

من همه  جای بدنم داره میکیره از استرس و عصبانیت اینحور شدم طی. ۷ ۸ مته ت کل بدنم پخش شده به صورت سکه ای

سرعتش بالا بوده پس برا شما   من وقتی اون خانم و دیدم که انجام داده بود قبلش ندیده بودم اما به سختی متوجه می شدی مشکل شو یعنی انگار یه خانم سفید پوست بوده خیلی هم روحیه اش خوب شده بود  چون قشنگ بود آن شالله  شماهم  مشکل تون رفع بشه 

ممنونم ازت برام دعا کن خیلی روحیمو از دست دادم

درکت می کنم چون عزیز خودمم درگیر بود  خودت و بسپار به خدا  اگه زده به صورتت برو یکدست کن دست و صورتتو فعلا که روحیه ات خراب تر نشه کسانی که انجام دادن حس می کنم روحیه اشون بهتر  شده بود  اگه تهرانی برو رویان  

دارم منوبنزن میزنم یکدست بشه 😓

قوی باش من همیشه به عزیز خودمم میگفتم هزاران اتفاق بدتر هست بازم شکر  روحیه اتو حفظ کن یکدست بشه یکم دلت آروم میشه و آن شالله چن سال بعد کلا این روزا یادت میره 

قوی باش من همیشه به عزیز خودمم میگفتم هزاران اتفاق بدتر هست بازم شکر  روحیه اتو حفظ کن یکدست بش ...

ایشالا الان عزیز شما یکدست شده؟ نمیدونید چند وفت طول میکشه صورت و گردنم سفید شه

ایشالا الان عزیز شما یکدست شده؟ نمیدونید چند وفت طول میکشه صورت و گردنم سفید شه

نه عزیزم ایشون چن تا لک بود تو کشاله ران که شکر خدا به درمان جواب داد  الانم ففط یه لکش مونده چن‌ساله تغییر نکرده  

درکت می کنم چون عزیز خودمم درگیر بود خودت و بسپار به خدا اگه زده به صورتت برو یکدست کن دست و صورتت ...

سلام دست و صورتو چجوری یکدست کنم که مژه ها و ابروهام سفید نشه ؟

منم ۱۸ سالمه ،۴ ساله این مریضیو دارم 💔🥲

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗