سلام دست و صورتو چجوری یکدست کنم که مژه ها و ابروهام سفید نشه ؟منم ۱۸ سالمه ،۴ ساله این مریضیو دارم ...
عزیزم دقیق نمی دونم اما همکاری داشتم حدود ۱۹سال قبل یکدست سفید کرده بود اما مژه و ابروش عادی بود نمی دونم چطور مشکل بیمار من صورت نبود ولی دیدم اون خانم سفید که کرد کلی روحیه اشم خوب شد من وقتی دیدم که یکدست کرده بود
عزیزم دقیق نمی دونم اما همکاری داشتم حدود ۱۹سال قبل یکدست سفید کرده بود اما مژه و ابروش عادی بود ن ...
سفید مصنوعی مثل گچ نشده بود ؟ قشنگ و طبیعی سفید شده بود ؟چون نمیخوام مصنوعی بشه
خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗
سفید مصنوعی مثل گچ نشده بود ؟ قشنگ و طبیعی سفید شده بود ؟چون نمیخوام مصنوعی بشه
اولش یکم غیر عادی بود الی بعد مدتی عادی و کسی تاره می دیدش فک می کرد خود پوستش همون طور بوده ...ولی مراقبت زیاد می خواد دائم ضدافتاب و کلاه و عینک برای بیرون باید داشته باشه
اولش یکم غیر عادی بود الی بعد مدتی عادی و کسی تاره می دیدش فک می کرد خود پوستش همون طور بوده ...و ...
مرسی عزیزم
این کلینیک رویان که بالا گفتی ، برای درمان پیسی خوبه ؟
خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗