سلام من دلم میخواد یه دوست خیلی صمیمی داشته باشم اینقدر باهم راحت باشیم انگار دوتا روح تو ی بدن باشیم
بخدا من خیلی تو رفاقت وفادارم اما هیچ دوستی ندارم ۲۱ سالمه مجردی ی دوست داشتم ولی الان ازدواج کرده و رفته ی شهر دور دیگه هم نمیشه بهش اعتماد کرد چون حرفامونو ب بقیه میگه درضمن ازمن بزرگتر بود
وقتی میرفتم دبیرستان بالاخره ی دوست پیداکردم هرشب تا ساعت یک باهم چت میکردیم از خاستگارش میگفت منم حرفای خاستگاری ک باید از داماد بپرسی بهش یاد میدادم خیلی باهم خوب بودیم هرکاری داشت بهم میگفت براش انجام میدادم یه نفر دیگه هم بود از بچگی باهم بودیم ولی صمیمی نبودیم دیدم دوستم باهام سرد شده دیگه حرفاشو بهم نمیزنه فقد در حد سلام و علیکیم تا اینکه دیدم با اون دوستی ک از بچگی میشناختم صمیمی شدن اینقدری ک جونشون برای هم درمیره😒همش برای هم استوری میذارن همو سوپرایز میکنن میرن بیرون باهم دیگه چون ب تیپ هم میان دوتاشونم قدشون بلندع ولی من کوتاهم اینقدر حرصی نشدم بخدا هرکی باشه حسودی میکنه ی پست گذاشته بود با اون نوشته بود رفیقم🥺😢
بعد امروز ی پست برام فرستاد نوشته بود چقدر دوستتو میشناسی و سوال پرسیده بود من نوشتم مگ تودوستمی؟فقد استیکر خنده گذاشت
دوست دارم جفتشونو بلاک کنم شوهرمم همش بی حوصلست بخدا آرزوبه دل موندم ی دوست صمیمی داشته باشم باهم بریم بیرون گردش حرف بزنیم بخندیم چت کنیم😔