2777
2789
عنوان

چرا دوست واقعی ندارم؟

158 بازدید | 20 پست

سلام من دلم میخواد یه دوست خیلی صمیمی داشته باشم اینقدر باهم راحت باشیم انگار دوتا روح تو ی بدن باشیم

بخدا من خیلی تو رفاقت وفادارم اما هیچ دوستی ندارم ۲۱ سالمه مجردی ی دوست داشتم ولی الان ازدواج کرده و رفته ی شهر دور دیگه هم نمیشه بهش اعتماد کرد چون حرفامونو ب بقیه میگه درضمن ازمن بزرگتر بود

وقتی میرفتم دبیرستان بالاخره ی دوست پیداکردم هرشب تا ساعت یک باهم چت میکردیم از خاستگارش میگفت منم حرفای خاستگاری ک باید از داماد بپرسی بهش یاد میدادم خیلی باهم خوب بودیم هرکاری داشت بهم میگفت براش انجام میدادم یه نفر دیگه هم بود از بچگی باهم بودیم ولی صمیمی نبودیم دیدم دوستم باهام سرد شده دیگه حرفاشو بهم نمیزنه فقد در حد سلام و علیکیم تا اینکه دیدم با اون دوستی ک از بچگی میشناختم صمیمی شدن اینقدری ک جونشون برای هم درمیره😒همش برای هم استوری میذارن همو سوپرایز میکنن میرن بیرون باهم دیگه چون ب تیپ هم میان دوتاشونم قدشون بلندع ولی من کوتاهم اینقدر حرصی نشدم بخدا هرکی باشه حسودی میکنه ی پست گذاشته بود با اون نوشته بود رفیقم🥺😢

بعد امروز ی پست برام فرستاد نوشته بود چقدر دوستتو میشناسی و سوال پرسیده بود من نوشتم مگ تودوستمی؟فقد استیکر خنده گذاشت

دوست دارم جفتشونو بلاک کنم شوهرمم همش بی حوصلست بخدا آرزوبه دل موندم ی دوست صمیمی داشته باشم باهم بریم بیرون گردش حرف بزنیم بخندیم چت کنیم😔

ببخشید طولانی شد

خیلی دلم پره آخه من چیکارکردم ک باید تنها باشم همش😔

اینقدر باهم صمیمی شدن رفیق رفیق میکنن باهم

😔😔😔😔😔😔😔😔

اگ شماهم بودین حسودی میکردین

بخدا خیلی تنهام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم☹️ اگه شرایطشو داری کلاسی باشگاهی چیزی برو دوست پیدا کن

دوست دارم کلا خطمو عوض کنم دیگه محلشون ندم بخدا هرکار و بدبختی داره برای منه خوشیاش برای بقیه

قبلا هرکاری میکرد میگفت بهم الان دیگ ازش خبر ندارم درحد سلام

شوهرمم همش سرکاره کارش براش مهمه ن منو میبره بیرون ن جایی ن حوصله شوخی داره اصلا پایه نیست منم خیلی پایه و پرانرژیم واقعا افسرده شدم🥺🥺🥺🥺🥺

منم تنهام ولی کلا اهل دوست و رفیق نیستم از تنهاییم لذت میبرم  بگرد یه پایه پیدا کن واسه خودت

از کجا پیداکنم دیگه😔ن دانشگاه میرم ن مدرسه ن سرکار ن همسایه دارم ی دونه دارم ولی هرجا میره باشوهرش میره اهل دوستی نیس

اونارو ولشون کن دیگه اگه اهل نمازو مسجدی برو مسجد اگه اهل باشگاه یا اموزشگاهی برو به خودتم برس و با اعتماد به نفس رفتار کن  و غر نزن  بالاخره یه دوست خوب پیدا میکنی فقط حواست باشه همه ی رازهاتو بهش نگی تا مطمئن هم نشدی رفتو امد خانوادگی نداشته باش تازه اگرم بهش اعتماد کردی صددرصد نباشه یه حدی فاصله بین خودتون  بذار

اونارو ولشون کن دیگه اگه اهل نمازو مسجدی برو مسجد اگه اهل باشگاه یا اموزشگاهی برو به خودتم برس و با ...

میدونم😔خداکنه شوهرم بزاره برم دانشگاه

حداقل اونجا پیداکنم

دوست دارم یکی عین خودم باشه پایه شیطون خندون