2777
2789
عنوان

من یه مشکل مسخره دارم

269 بازدید | 9 پست

بچها شایدم قبلا اینطوری نبودم ولی الان کلا با بابام یجوری ام..یعنی انگار خیلی فاصله گرفتم...هروقت میره سفری چیزی خب انتظار میره اقلا یه زنگ بزنم احوالپرسی کنم.نه که منم نمیخواما ولی خب وقتی زنگ میزنم حرفی جز چخبر ندارم اونم میگه هیچی سلامتی بعدش من دیگه واقعا حرفی ندارم بزنم...اونم فکر میکنه چون قبلا یکی دوبار بهم گفته بی معرفت زنگ نزدی منم زنگ میزنم ولی چون دلم تنگ نشده بوده حرفی ندارم بزنم🚶🏻‍♂️درحالی که اصلا دلیل نمیشه...نمد چمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب زنگ به بابات بزن حالشو بپرس بگو اونجا چیکار می‌کنی کی میای هزار تا حرف هست خدایی نکرده زبونم هزار بار لال بعداً ممکنه پشیمون شدی حسرت بخوری هاااا

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

خب اونم چیزی  نمیگه

از حرفش ناراحتی ک باهاش راحت نیستی 

دوست داشتن کـه عیب نیست بابا جان😍دوست داشتن دل آدم را روشن می کند😊اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می کند🤐اگر از حالا دلت بـه محبت انس گرفت🤩سفر کن بـه هیچکس هم نگو🤗یک رابطه عاشقانه را زندگى کن و بـه هیچکس هم نگو!🤗 ‏شاد زندگى‌کن و بـه هیچکس هم نگو🤗 ‏آدم‌هـا ‏چیزهاى قشنگ را ‏خراب میکنند😉جبران خلیل جبران

چقدر مثل من . من هم در تلفن هیچ حرفی ندارم عیییییچ حرفی تو خوابگاه دانشگاه میگفتن تو چرا اینجوری حرف میزنی با خانواده . مثلا ، سلام ، خوبم ، آره ، نه ، باش ، خداحافظ 😂😂😂😂اما رابطم با خانواده ام در حقیقت خیلی عالیه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

خوب موضوع پیدا کن واسه صحبت مثلا اون پرسید چه خبر بگو امروز با دوستم رفتم بیرون فلان کارو کردیم و..

آخه واقعا موضوع خاصی نیست و واقعا اینام چیزی نیستن که اون حوصلشو داشته باشه..و یونو نگار خودشم میدونه حرفی ندارم میگه سلامتی چیزی نمیگه تا من یچیزی بگم