2777
2789

من هنوز عروسی نکردم تو دوران عقدم، تو این مدتم اگه شوهرم جایی گیر کرده کاری از دستم برمیومده دریغ نکردم، برای اولین بار پول کم آوردم و ازش کمک خواستم ولی تنهام گذاشت؛ برای کاری ۵ میلیون پول کم داشتم ‌کل پول رو جور کرده بودم و فقط تا امروز فرصت داشتم واریز کنم ، زنگ زدم به شوهرم گفتم من که تقریبا کل پولو جور کردم ۵ تومنش رو تو جور کن تا فردا بهت برمیگردونم، خیلی راحت گفت ندارم ، گفتم وقتم داره تموم میشه از خواهری، دوستی قرض کن نهایت فردا پس میدم ، هی راحت و خونسرد گفت ندارم منم حرصم گرفت گفتم آدمی که با چهل سال سن ۵تومن نداره و نمیتونه جور کنه بمیره بهتره بعدا فهمیدم خواهرش شنیده 

اخه خسته و حرصی شده بودم بس که من تنهایی باید تو شرایط بحرانی مشکلمو حل کنم از اون طرف مامانمم میگفت دیگه ۵ تومن چیه از شوهرت بگیر فردا برمیگردونیم و یعنی یه ۵ تومن نداره کمک کنه جلو مامانمم ابروم رفت که شوهرم همیشه خدا میگه ندارم 

خدایا هر کس برای من هر دعایی کرد هزار برابرش رو اول به خودش بده 

میخوای ادامه بدی رابطه رو؟

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کل دوران عقد باید رو دوش شوهرت باشه

عروسی ی جشن فرمالیتس 

مامان بابات چ گناهی دارن ک پول ازشون بگیری

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋