2777
2789

بیاین حرف بزنیم بگید استفاده کنیم

من خودم نامزد هستم 

نامزدم میگه ما بزرگا همیشه پول درمیاریم بلد نیستیم جمع کنیم باید بدیم ب شما کوچیکا جمع کنید برامون😂

(فاصله سنیمون۹ ساله)

خیلی زنارو میبینم خیلی زرنگن سریع خونه زندگی برا خودشون جمع و جور میکنن یا مغازع میزنن با شوهراشون 

خوشبحالشون،منم دوسدارم بدونم چطور اینکارارو میکنن

شما چی؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این یکی از سیاست های هست که هر زنی نداره فقط زن های موفق دارن 

من فعلا خونه بابام همیشه اهل جمع کردن و پس انداز جمع کردن بودم

همیشه چیزای مهمی ک نیازه رو باهاش براخونه میخریدم 

ولی منظورم اینه ک بخوام بعدا تو زندگی مشترک پول جمع کنم چیکارشون کنیم ک خوب باشه بدرد بخور باشه 

شوهرمیگه تو زندگیو جمع کردی البته درامدمون کمها ولی تواز عقد تاالن حاصل جمع کردنم اینا بود نمیدونم موفق بودم یانه شوهرم مجردی 30 تومن پول داشت بعد عقد همون پراید خریدیم با فشار من حدود 15 گرم طلا خودم داشتم از مجردی الان 15 گرمم اضاه کردیم شاید بیشتر 180 پول پیش داریم وسایل خونمونم خریدیم اینم بگم صفرتاصد همه چی باخودمون بود از پول حلقه بگیر تا پول محضر هیچ کمکی نداشتیم یعنی بخوام حساب کنم تواین 4 سال حدود 600 تومن سرمایمون حقوق خودم وشوهرم روهم دیگه 15 تومن که 7 قسط میدیم

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

من فعلا خونه بابام همیشه اهل جمع کردن و پس انداز جمع کردن بودم همیشه چیزای مهمی ک نیازه رو باهاش بر ...

اینو باید در متن خانواده از مامانت یا نزدیکان یاد بگیری

در این مورد هیچ اطلاعاتی ندارم

🌹هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.💞 

من زن پول جمع کنی نیستم 

خودم درامد دارم 

و به جاش خوب خرج میکنم کلا ادمی هستم که بلدم هزینه کنم جنس خوب بخرم و هدر ندم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم