معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم خونم کوچیکه اصلا دکوری نمیگیرم .حتی تابلوها رم جمع کردم .تو اینجور خونه ها دکور نه تنها خونه رو زیبا نمیکنه بلکه زشت هم میکنه .به نظر من اگرم یه وقت خواستی دکور بخری اول جای مناسب براش پیدا کن .بعد به جای خرید وسایل اضافه وسایل قبلی رو تغییر بده .مثلا اگه کوسن مبلت با پرده سته این بار با رنگ فرش ستش کن .یا اگه ساعتت قدیمی شده برنز جدید بزار .یا سرویس چای خوریت رو به روز کن
معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
من کلا خیلی اهل شلوغ پلوغ کردن خونه نیستم، ولی لوازم چوبی دکوری رو به هرچیزی ترجیح میدم، اگه تهرانی توی بازار صالح آباد کلی لوازم دکوری چوبی خوشگل میتونی پیدا کنی، قیمت ها هم نسبت به بقیه جاها مناسب تره به نظرم