2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا خیلی اهل شلوغ پلوغ کردن خونه نیستم، ولی لوازم چوبی دکوری رو به هرچیزی ترجیح میدم، اگه تهرانی ...

عزیزم اینجایی که میگی سایتی چیزی دارن که بتونم نمونه محصولاتش رو ببینم؟

هرچی ساده تر باشه دکورت بهتره و اینک لوازم و ظروف چوبی و روستیک استفاده کنی ک هم سادس هم مد شده. صالح آباد ظروف و لوازم چوبی تنوعش زیاده روستیکم از پاساژای شوش میتونی بخری و پاساژای تجریش

به نظرم گل و گلدون لوازم چوبی واسه دکور خیلی خوبن. اگه میخوای آنلاین بخری صالح آباد و شوش میتونی سفا ...

ببخشید آنلاین میدونین سایت و بکین؟من صالح آباد رفتم منتهی دور هست ..اگه آنلاین میشه و قیمت همون جوری مناسب هست میگین چه سایتی ؟ممنون 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
روزای جمعه برو صالح آباد خیلی خوبه قیمتاش

راهش دور هست وگرنه دوست دارم دوباره برم 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟

سلام عزیزانم، من یک کانال کالاهای لوکس خانه دارم،فوق العاده اس،جدیدترین ساعت های دیواری،ساعت ایستاده، ظروف پذیرایی،اکسسوری خونه، آباژور،تابلو، آینه های دکوراتیو،عسلی و جلو مبلی، کلی چیز دیگه رو می تونی توی کانالم ببینی، تو این گرونی ها، قیمتش هم خیلی مناسب هست، خودمون هم کارگاه تولیدی داریم،نمایشگاه هم برای خودمون هست،اجاره نمیدم اینه که قیمت برام مناسب میفته،منم با قیمت مناسب، در اختیار مشتری می ذارم، لینک کانال رو نمی تونم بذارم چون تبلیغ حساب میشه 

تو ایتا یک جا بنویس serfaareshat@

بعد بفرست برای یک نفر

حالا خودت بزن روش بیا پی وی من لینک کانال رو بهت بدم.