2777
2789
عنوان

یه سوتی بدی تو محل کار دادم

323 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من تازه رفتم سر یه کاری  .امروز سرما خوردم صدام خیلی گرفته بود 5نفر از همکارام تو یه اتاق بودیم خواستم یکم حرفا رو بکشم صدامو نازک کنم که کلفتی صدام کمتر به نظر میاد یکی از همکاری مرد مجرد رو با فامیلش صدا زدم ولی حین حرف زدن خیلی صدامو کشیدم 

از نظر شما سوتی  هم بدی دادم😥😥😥😥😥

بقیع فکر نک نخ دادم 

خدایا چرا اینکارو کردم خیلی پشیمونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم بگو  از جوشانده و گیاه میاه سر درمبارید بگید چی بخورم زودی خوب شم، اتفاقا جلو همکارای مرد هم بپرس  از یه خانم چی بخورم صدام باز شه گلومم درده فلان، به گوشش میرسه و خیالی نمیکمه

آنکہ شیشه را کنار سنگ نگاهدارد ،نگہ دار من است💚
فردا اونا یادشون رفته ولی تو همش داری بهش فکر میکنی  مردم کلی فکر و دغدغه دارن خودتو اذیت نکن& ...

اگه کسی فامیلی یه نفر رو صدا بزنه بعد اسمشو بکشه بنظر شما ضایع س؟

خیلی اعصابم خورده طرف مجردها میگم فکر بدی نکنه بخدا من بی منظور گفتم ولی وقتی فامیلش رو گفتم یکم صدا ...

بنطرم از لحن صدا و حتی حرکاتت میتونن متوحه بشن که سرما خورددی و ب سختی صحبت میکنی. حالا اگ طرف ناراحتم شده باشه ب  روت میاره شاید‌

اونموقع صحبت کن و بگو که اینطوری