2789

اگه با تی تی سی هم میشه تدریس کرد پس دانشگاه رفتن به چه درد میخوره 😔 

کاش به جای ازاد حداقل پیام نور ثبت‌نام میکردم که حرص نمیخوردم و در کنارش برای تی تی سی میخوندم😭😭 

بنظرتون تی تی سی بگیرم راحت تر قبولم میکنن پس چرا دیگه دانشگاه برم😭😭

مدرک دانشگاهی برای معمل اموزش و پرورش خوبه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خانم من ارشد آموزش زبان دارم..تو موسسه هم کار کردم.‌

اگه هدفت فقط تدریس تو موسسه هست ttc

اگر می خواهی آزمون استخدامی آموزش پرورش و...شرکت کنی دانشگاه..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

خانم من ارشد آموزش زبان دارم..تو موسسه هم کار کردم.‌ اگه هدفت فقط تدریس تو موسسه هست ttc اگر می خو ...

هدفم تدریس تو موسسه هست اما دلم میخواد دانشگاه هم تجربه کنم موندم چیکار کنم 

ازمون استخدامی خیلی سخته؟؟

هر چیزی سختی خودشو داره باید تلاش کنی و بخونی..من امسال دادم..اگه خوب خونده بودم قبول شده بودم ولی بچه کوچک دارم نتونستم..اما اون قدرا سخت نبود

هدفم تدریس تو موسسه هست اما دلم میخواد دانشگاه هم تجربه کنم موندم چیکار کنم 

خوب برو دانشگاه هر رشته ای که علاقه داری...رشته آموزش زبان همون دروس تربیت معلم هست به زبان انگلیسی..با چند واحد زبان شناسی..اواشناسی و روانشناسی و..

همه ی درساشم به زبان انگلیسی هست..تلاش زیادی می خواد‌.

هر چیزی سختی خودشو داره باید تلاش کنی و بخونی..من امسال دادم..اگه خوب خونده بودم قبول شده بودم ولی ب ...

حس میکنم شکست خوردم دلم میخواد برم دانشگاه اما اگه با همین مدرک تی تی سی میشه تدریس کرد پس دانشگاه به چه دردی میخوره 😔 

رتبمم زیاد خوب نشد فقط امیدم به همین رشته زبانه تو دانشگاه آزاد به جز این به چیز دیگه علاقه ندارم 

حس میکنم شکست خوردم دلم میخواد برم دانشگاه اما اگه با همین مدرک تی تی سی میشه تدریس کرد پس دان ...

خوب اگه مدرکت زبان باشه چه بهتر..بیشتر روت حساب باز می کنن...ولی اگه من بودم می رفتم یه رشته ی دیگه که با اون هم کاری برای خودم داشته باشم و برای زبان می رفتم ttc می گرفتم تو دو ماه..نه چهار سال..

دانشگاه به چه درد می خوره؟ برای استخدام های رسمی..استاد دانشگاه شدن..آموزش و پرورش و..

اگه حوصله داری و می دونی تلاشتو بیشتر می کنی بخون برای سال بعد که رشته مورد علاقتو قبول بشی..اگرم حدصله نداری که همین زبان رو برو دانشگاه بخون

اما درامد موسسه هم خیلی کمه ها..

خوب اگه مدرکت زبان باشه چه بهتر..بیشتر روت حساب باز می کنن...ولی اگه من بودم می رفتم یه رشته ی دیگه ...

بنظرت حسابداری خوبه ؟؟

بعد اگه زبان رو خواستم داخل موسسه بخونم مترجمی بازار کار بهتری داره یا آموزش ؟؟؟؟