2777
2789

نه چون همیشه شش دنگ حواس منو شوهرم به بچمونه.از نوزادیش تا الان که پنج سالشه اصلا نشده سمت وسایل خونه بقیه بره.ببین عزیزم الان همه چیز گرونه و خریدشونم سخت بی احترامی ای نبوده که تذکر داده

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
از اونجایی که خیلی حساسم قطعا دست بچمو میگیرم محلو‌ترک میکنم...ولی اصلا خوب نیست🤦

ببخشید یه سوال ناراحت نشیا..شما که مثلا رو برخورد بقیه نسبت ب بچتون  حساسید رو تربیت و توجیه بچه هم که جایی میره اصلا دست نزنه به چیزی هم حساسی؟

❤️👨‍👩‍👦👼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگر مهمان بچه دار قرار باشه بیاد، دکورهای در دسترس را جمع می کنم که راحت باشند.

بچه های خودم هم کوچک بودند، اگر جایی می رفتیم، تمام مدت چشمم به بچه بود که دست نزنه و یکی دو تا اسباب بازی کوچک یا کتاب همراهم داشتم که سرگرم بشه..‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

خودم از بچگی مراقب بچه هام بودم . که صاحبخانه اذیت نشه . بارها هم شنیدم که بهم گفتن وقتی تو میای ارامش داریم نگران بچه ها نیستیم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

من خودمو میشناسم با اینکه حساسم تذکر نمیدم 

ولی از درون خودمو داغون میکنم حرص میخورم چرا مامان بچه حواسش نیست 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
مهمون اومد خونمون بچش کل خونه بهم ریخت کلی اسیب زد به وسایل یه بار گفتم دست نزن زنه قیافه گرفت پاشد ...

اها این بده خیلیا بچه هاشونو درست تربیت نمیکنن میرن خونه کسی بچه شیطونی کنه و میزبانم که چیزی بگه بهشون برمیخوره واقعا زشته 

❤️👨‍👩‍👦👼
ببخشید یه سوال ناراحت نشیا..شما که مثلا رو برخورد بقیه نسبت ب بچتون  حساسید رو تربیت و توجیه بچ ...

بله خیلی خیلی زیاد...پسر من فقط خونه مادرم و‌خونه خودم کاملا ازاده... بقیه جاها صد در صد حواسم بهشه که خراب کاری نکنه...حتی اگه جایی بریم خورده شیرینی رو فرش بریزه جارو میگیرم ازشون جارو میکنم...  تا الانم که سه سالشه پیش نیومده جایی خراب کاری ای بکنه... 

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

من صاحبخونه به خودم تذکر داد. داشتم راه می رفتم گوشی اش روی زمین بود، گفت حواست باشه روی این  راه نری آیفون است . نود میلیون قیمتش است .

باز با هم داشتیم می رفتیم بیرون گفت کلید نمی اندازم تو کیفم   گوشی ام خش می خوره 

من خیلی بدم اومد

این بی احترامیه؟ خوب تذکر داده دیگه چه ایرادی داره؟ من به شخصه نمیگم به مهمونم ، اگر خیلی قیمتی باشه ...

ولی میدونی یه سری مامانا دیگه خیلی بیخیالن و یه سری وسایل هم قابل جمع شدن نیست،دوستم مهمونم بود دخترش اسکوتر بچه ام رو روی دستاش بلند کرده بود و جلوی تلویزیون دور خودش میچرخید،مامانشم در کمال آرامش از مسافرت برام تعریف میکرد،من مدام استرس داشتم سرش گیج بشه بخوره تو صفحه تلویزیون،دیگه آخرش دیدن مامانه که خیالش نیست خودم تذکر دادم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بعضی بچه ها واقعا شیطون هستن و نمیشه کنترلشون کرد مثل پسر خودم . من خودم سعی میکردم زودتر اوجا رو ترک کنم یه جوری که به میزبان هم بی احترامی نشه مثلا اگر ناهار دعوت بودم به محض خوردن ناهار یه چیزی رو بهونه میکردم و پا میشدم میرفتم .

من معمولا اگر جایی میرفتم از قبلش میگفتم دکوری هایی که دم دست هست رو بردارن و اگر میرفتم اونجا اونها برنداشته بودن من خودم به محض ورود جمع میکردم اگر خیلی رودربایستی داشتم که اصلا نمیرفتم

در کل چون بچه ام شیطون بود سعی میکردم هر جایی نرم و کلا زیاد مهمونی نرم مگه اینکه خودمونی باشم

مم میگم اگه حتی بچه آروم نمیشینه لااقل با گوشی تون آرومش کنین اون یکی دو ساعت که مهمونین جایی

نه اینکه خونه بقیه یادتون بیفته گوشی براش ضرر داره و ندین دستش

این کارو بکنین و بچه تون رو آروم کنین هم خودتون از مهمونی لذت میبرین هم میزبان دیگه استرس نداره

تا ابد حسرت دیدار تو را دارم مادرم.....
من صاحبخونه به خودم تذکر داد. داشتم راه می رفتم گوشی اش روی زمین بود، گفت حواست باشه روی این  ر ...

میگفتی عشقم تو که اینهمه پول دادی جا گوشی لطف کن از رو زمین ورش دار برا تو کیفتم که میخای بذاری یه کیف کاورش کن که زخمی و زیلی نشه بقیه رو هم حرص نده با حرفات مرسی اه

تا ابد حسرت دیدار تو را دارم مادرم.....