2777
2789

بچه ها من بچه م ده ماهشه و از مهر انشاءالله باید برم مدرسه ، شیر خودمو میخوره ،آیا معلم‌ها هم پاس شیر دارن ؟ میشه زودتر اومد خونه؟ میشه روزی چندبار اومد و شیر داد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بله یک ساعت تایم شیر هست که یا میتونی اونو زودتر بری خونه یا صبح دیرتر بری یا اونو بین ساعت های ...

کاملا مطمئن هستین ؟ چون بعضیا میگن معلما پاس شیر ندارن .

کاملا مطمئن هستین ؟ چون بعضیا میگن معلما پاس شیر ندارن .

سلام عزیزم از کجا میدونی از مهر باید بری امسال قبول شدی؟من ازمون قبول شدم منتظر جواب نهایی هستم میگن امروز میاد

میشه برا تنها برادر ازدست رفتم صلوات بفرستید.ممنون.

سلام.میخواستم بدونم شما بالاخره از پاس شیر استفاده کردید؟آخه منم الان دقیقا وضعیتی مشابه شما دارم.من الان تو مدارس خاص ابلاغ گرفتم ۲۱ساعت.میخواستم ببینم میشه اون سه ساعت کسری را دیگه درس نگیرم و یه جورایی بشه جبران پاس شیر؟

سلام.میخواستم بدونم شما بالاخره از پاس شیر استفاده کردید؟آخه منم الان دقیقا وضعیتی مشابه شما دارم.من ...

من مربی پرورشی شدم و مدیر همکاری کرد که بتونم یکم زودتر بیام ، اما معمولا مدیرا همکاری نمیکنن ،میگن پاس شیر تو آموزش پرورش 3تا 20 دقیقه است که زنگهای تفریح میتونی بری و بیای ،یه همکار داشتم گفت رفتم بخشنامه وزارتی آوردم که ما معلم ها هم پاس شیر داریم و تایم پاس شیر رو تجمیع کردم و یک روز نمی رفتم البته اونم مشاور مدرسه بود .