2777
2789

شما کردی؟ چیشد واقعی بود؟

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
شما کردی؟ چیشد واقعی بود؟

فعلان که خوبه من هم درآمدم روزی یک میلیونه حدودا یک ماه هم هست که عضوشم ولی نمی دونم تا کی باشه 

خدایا شکر برای تمام داشته هایم وشکر برای برآورده شدن تمام خواسته هایم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلان که خوبه من هم درآمدم روزی یک میلیونه حدودا یک ماه هم هست که عضوشم ولی نمی دونم تا کی باشه  ...

چقدر سرمایه گذاشتی

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
۵ میلیون که سرمایه خودم رو برداشت کردم فقط سودش مونده

چطور وارد برنامه شدین ؟ کد معرف رو از کجا آوردین ؟ حتما باید معرف داشته باشین؟ باید بریم صرافی یا اگه نه پس چطور پول رو واریز کنیم برای برنامه ؟ ممنون که جواب میدید😁

اره باید کد معرف باشه برای واریز هم من دوستم برام زد  ولی برای زیر گروه خودم خودم براشون زدم زیاد سخت نیست فقط صرافی نوبیتکس رو نصب کن واحراز هویت کن بعد از طریق نوبیتکس بریز کیف پولت

چطور وارد برنامه شدین ؟ کد معرف رو از کجا آوردین ؟ حتما باید معرف داشته باشین؟ باید بریم صرافی یا اگ ...

برای کد معرف هم اگه خواستی می تونم کد خودم رو بهت بدم که یعنی از طریق من عضو شدی ومن پاداشش رو می گیرم 

واما برنامه یک ریسک امکان داره کلاهبرداری هم باشه ولی در حال حاضر من دارم ازش سود می برم برای من تا حالا خوب بوده  

برای کد معرف هم اگه خواستی می تونم کد خودم رو بهت بدم که یعنی از طریق من عضو شدی ومن پاداشش رو می گی ...

ممنون خواهر عزیزم. پاداشش حلالت باشه ان شاء الله برای منم خیر باشه دستتون خوب باشه برای منم خوب باشه . میشه آیدی تلگرام رو بهم بدی . اونجا هم آموزشش رو بهم بدی هم کد معرف رو هم اینکه راهنماییم کنی چون بلد نیستم

ممنون خواهر عزیزم. پاداشش حلالت باشه ان شاء الله برای منم خیر باشه دستتون خوب باشه برای منم خوب باشه ...

بهت درخواست دوستی دادم