2777
2789
عنوان

جواب تست مثبت شد

169 بازدید | 15 پست

یه ساعت پیش تست زدم مثبت شد خیلی ناراحتم یه پسر ۸ساله ویکی ۳سالونیم دارم کوچیکه مریضه غده داره شکمشو اینا کلا خیلی براش هزینه کردیم وهنوزم درگیریشیم  ...دوسندارم بیاد تواین زمونه ای هیچ مادری اعصاب نداره خرجابالاس ایندشون نامعلومه واقعا موندم چیکارکنم 

چه سخت.واقعا نمیدونم چی بگم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم الان مثل دو تای دیگه بچته🥲 خدا رو چه دیدی شاید به برکت وجودش خدا پسر کوچولوتو شفا داد

راستش من وقتی همین کوچیکه نزدیک ب یکسالش بود فهمیدم حاملم سقط کردم بعد سه ماه فهمیدم پسرم مریضه میگم حتما ازاون بود براهمون الان واقعا دودلم

راستش من وقتی همین کوچیکه نزدیک ب یکسالش بود فهمیدم حاملم سقط کردم بعد سه ماه فهمیدم پسرم مریضه میگم ...

از کی مگه فهمیدی مریض شده

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
راستش من وقتی همین کوچیکه نزدیک ب یکسالش بود فهمیدم حاملم سقط کردم بعد سه ماه فهمیدم پسرم مریضه میگم ...

عزیزم

دلم لرزید واقعا از حرفت😔

دیگه سعی کن به گذشته فکر نکنی

با خدا معامله کن و نگهش دار

بگو ان‌شاءالله قدمش خیر باشه برات

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
یکسالو دوسه ماهگیش

خداشفابده مشکلش چیه مگه؟شوهرت چی میگه الان

عزیزم دلم لرزید واقعا از حرفت😔 دیگه سعی کن به گذشته فکر نکنی با خدا معامله کن و نگهش دار بگو ان ...

خخیلی برام سخته شوهرم کارش رو ب راه نیس واقعا  میترسم هم از نگه داشتنش هم ازسقطش

خخیلی برام سخته شوهرم کارش رو ب راه نیس واقعا  میترسم هم از نگه داشتنش هم ازسقطش

اخی سخته واقعا ببخشید یسوال میپرسم اکر دوست داشتی جواب بده میخاستم بدونم نحوه جلوگیریتون چجور بوده

[QUOTE=308506300]اخی سخته واقعا ببخشید یسوال میپرسم اکر دوست داشتی جواب بده میخاستم بدونم نحوه جلوگیریتون چجور بوده[/QUOمن بعد اون سقطه دسگا گذاشتم ولی ازبس کمردردوپادرد شدم بعد یه سال برداشتم بهم نساخت الان طبیعی  وکاندوم بود ولی مطمعن بودیم نمیدونم چی شد 

[QUOTE=308506300]اخی سخته واقعا ببخشید یسوال میپرسم اکر دوست داشتی جواب بده میخاستم بدونم نحوه جلوگی ...

خدا کمکت کنه تصمیم درستی بگیری .