2777
2789

سلام دوستان 

من از الان استرس دارم🥲

قبلاً کنکور دادم وزارت بهداشت رشته ی خودم رتبم شد ۱۰۰ 

چندسال عقب انداختم الان مجدد میخوام تو ی رشته ی دیگه علوم کنکور بدم 

شماها شروع کردید؟ روزی چند ساعت مطالعه دارید؟ 

چجوری خودتونو موظف میکنید به مطالعه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارشد خیلی راحته چیزایی که خوندی هست  من از کتاب مدرسان استفاده میکردم رتبم دو رقمی شده بود برا ...

من آخه تغییر رشته ای هستم 

مدرسان گرفتم ،کافیه؟ 

شما خط به خط رو حفظ بودید؟ 

چند ساعت و چند ماه مطالعه داشتید؟ 

ممنونم میشم توضیح بدید 

ارشد وزارت بهداشت میخوام ازمون بدم ولی متاسفانه خیلی کم میخونم۴_۵ساعت ارشدعلوم چه ماهی هست؟

علوم فکر میکنم اسفند ماه باشه 

من قبلا بهداشت رشته ی هماتو آزمون دادم با ۳ ماه خوندن و تست زدن ۱۰۰ شدم ولی نیاوردم 

منم ۴ ساعتو به زور میخونم

من آخه تغییر رشته ای هستم  مدرسان گرفتم ،کافیه؟  شما خط به خط رو حفظ بودید؟  چند س ...

نه همه چیزش اسون بود کنکور.همون درسایی که خوندم تو دانشگاه همونا بود زبانو خیلییی درصد پایین زده بودم اونم شانسی زدم😂

بعدم من ۸ سال درس خونده بودم دوتا کارشناسی داشتم برای کشاورزی مدرسه مم کشاورزی بود رشتم

....