2777
2789

دکتر بهم گفت فکت کجه ممکنه بعد عمل دماغت کج بنظربرسه 

خیلی حالم بده تاحالاکسی بهم نگفته بود فکت کجه همش میرم جلو آینه نگاه میکنم ولی اصلامتوجه نمیشم ازبقیه هم پرسیدم میگن ن اصلا کج نیست دارم دیوونه میشم

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه بهش گفتم سوراخاش برام مهمه ی اندازه باشه میگه امکان نداره واس هیچکی اندازه نمیشه تضمینی نیس

جراح بینی همه ی جوانب رو در نظر میگیره و کلا تصمیم گیری رو برات سخت میکنه تا بعد از عمل اگه ناراضی بودی حق اعتراض نداشته باشی

این قبله را دوباره بچرخان، تا گوشه ی مخالف هستی...

به نظر من توجیه کرده که اگه بعدا درست عمل نکرد تقصیر رو بندازه گردن خودت 

اخه بینی ام اصلا بزرگ نیست ونرماله مت برای اینکه تغییرکنم خواستم عمل کنم ولی وقتی گفت فکت کجه همه چی وفراموش کردم خیلی غصه دارم همش فکر میکنم همه مسخرم میکنن الان ازچن نفرپرسیدم همشون گفتن وا نه کج نبست

جراحی همینه همه جوانب و باتمام جزئیات درنظرمیگیره بنظرم بهتره ک اینقد رک گفتع بهت 

ک اگ بعد عمل ناراضی بودی حق اعتراض نداشته باشی خب عمل همینه واس همه صددرصد خوب درنمیاد

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

اخه بینی ام اصلا بزرگ نیست ونرماله مت برای اینکه تغییرکنم خواستم عمل کنم ولی وقتی گفت فکت کجه همه چی ...

دکتدی ک همون اول میگه سوراخاش اندازه نمیشه 

ولش کن برو جای دیگه

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

عزیزم اینا میخوان ایراد بذارن که اگه گند زدن بگن مشکل از خودت بوده

من تازه چند روزه دماغم رو عمل کردم برای مشاوره که رفتم گفت بینیت بزرگه درازه و هزارتا عیب روش گذاشت(درحالیکه واقعا اینجوری نبود😐فقط نوک بینیم تپل بود و پره ها یکم بزرگ بود و هیچکس بهم نگفته بود بزرگه عمل کن) حتی روزی که رفتم عمل کنم دماغ من از سه تای دیگه ای که برای عمل اومده بودن کوچیکتر بود و مثل اونا انحراف یا قوز نداشت و حدود ۱۰ تومن از من کمتر از اونا گرفته بود

ولی منشی یه جوری با منت میگفت خوب دکتر با این همه ایرادی که بینی شما داشت قبول کردن جراحی کنن که داشتم شاخ در میاوردم😐اینجوری میگن برای بالا بردن قیمت و گند زدنای بعدش

...
جراح بینی همه ی جوانب رو در نظر میگیره و کلا تصمیم گیری رو برات سخت میکنه تا بعد از عمل اگه ناراضی ب ...

چرا اخه؟دماغمم مشکل خاصی نداره حالا ازفکر کج بودن فکم بیرون نمیام میخوام برم دکتر فک ببینم چی میگه

عزیزم اینا میخوان ایراد بذارن که اگه گند زدن بگن مشکل از خودت بوده من تازه چند روزه دماغم رو عمل کر ...

جدی؟چقد احمقن تازه بهش گفتم سوراخای بینی و اندازه دربیار برام میگه نه واس هیچکس ی اندازه نمیشه ۴نفر ازبیماراشو دیدم دماغ همشون وگند زده بود وسوراخاش فرق داشت

الان شماراضی هستین؟