2777
2789

سلام خانومای گل

من معلم پایه اول ابتدایی هستم و امسال سال اول تدریسمه از طریق دانشگاه فرهنگیان جذب شدم کارورزی خیلی رفتم و با علاقه درس خوندم ولی تا حالا جشن شکوفه های پایه اول شرکت نکردم. میشه بگین تو جشن شکوفه ها چیکارا کردن؟ 

می‌خوام از طرف خودم به بچه ها یه هدیه کوچیکه بدم بنظرتون چی خوبه؟

یا به عنوان اولیا چه تزئینات کلاسی باعث شده بچتون خوشحال بشه؟

بچه هام پسر هستن. لطفا کمکم کنید تا بتونم خوشحالشون کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین چه معلم مهربون و با انگیزه ای انشاالله همیشه همینطور شاد و مهربون و پر انرژی باشی

پسر منم وقتی رفت کلاس اول موقع کرونا بود و اصلا مدرسه نرفت ولی کلا توی کلاسش یه موقع هایی یه جشن هایی میگیرن خوراکی میدن خیلی ذوق میکنه یا بهشون مداد با پاک کن داده بودن خیلی خوشحال شد ولی انگار سر رنگ های مختلف مدادها بعضی بچه ها ناراضی بودن اگر خواستی مداد بخری همه رو یک رنگ و یک شکل بخر تا یکی نگه من این رنگو دوست داشتم اون بگه من اون رنگو دوست داشتم 

انشاالله همیشه سالم و شاد و پر انرژی باشی

ما خیلی سعی کردیم شاهد  ثبت نامش کنیم نشد سهمیه نداشتیم پارتی هم کاری نتونست بکنه بردیمش غیرانت ...

اره خب شاهد بهتره ولی اشکالی ندارند حالا همه مدرسه ها معلم خوب و بد داره. مهم اینه که معلمش مسئولیت پذیر باشه و کودکان تلاش کنه