2777
2789
عنوان

کسی هست بیاد دلداری بده

185 بازدید | 15 پست

خرگوشم دو روز پیش دستش از کتف شکست بردم رادیولوژی گفتن

درمانی نداره 

دامپزشکی گفتن داره طفل معصوم درد میکشه رضایت بده راحت شه بخوابه،رضایت دادم امشب بعد یک سال دیگه نیست ، دلم تنگش شده، واینستادم امپول خوابشو بزنن ، دلم نیومد ببینم چشاش بسته میشه گذاشتمش و اومدم ، سردرگمم ، نگرانم ، حال روحیم بده، دلم میخواد باشه بغلش کنم 

هرچی میخوام منطقی فکر کنم که از اون درد دو شب نمیتونست بخوابه تا بغلش کنم یکم چرت میزد ، باز دلم راضی نمیشه هواشو میکنه 

A♥️

💔💔💔درکت میکنم

من عروس هلندی داشتم عفونت ریوی گرفت داشتم باهاش بازی میکردم رفتم چایی دم کنم رفتم دیدم کف اتاق مرده💔💔💔💔۱ ماه حالم بد بود ۱ هفته تموم گریه میکردم بعضیا بهم میخندیدن ولی هیشکی نفهمید وابستگی ینی چی

شوق و ذوق برای چی

فک کنم تقصیر خودم بود پول لازم بودم میخواستم بفروشمش ی نفر مشتری گیرم اومد گفت میخامش گفتم نمیخوام دیگه بفروشمش نظرم برگشته از همون فرداش مریض شد بچم

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
💔💔💔درکت میکنم من عروس هلندی داشتم عفونت ریوی گرفت داشتم باهاش بازی میکردم رفتم چایی دم کنم رفتم ...

می‌دونی چیه ، اینکه تو خودت با دست خودت برگه اعلام رضایت مرگ شو امضا نکردی این خیلی درده جیگرم خونه😭 طفل معصومم زنده بود گذاشتمش تو اتاق اومدم بیرون بدون اینکه بدونم تو دلش بعد رفتنم چی میگذره خدااا😭

A♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای توروخدا حیوون خونگی نگیرید توروخدااااا نگرید این طفلیا مال زندگی با انسان نیستن ادمیزادم تحمل وابستگیش کلا پایینه

الان وسط اینهمه گرفتاریه خودم باید غصه ی خرگوش توام بخورم😒

گناه دارن طفل معصوما ماله زندگی با ماها نیستن هم اونارو عذاب میدید هم خودتونو

نخرید که نفروشن این بدبختا برای تجارت نیستن ب ولله ک نیستن….ظلم نکنید

واقعا منم حالم گرفت حس کردم جای شمام

چه کاریه اخه اون بنده خدارو میارید عذاب میکشه و غذابشم براتون میذاره اخه

[QUOTE=308491313]می‌دونی چیه ، اینکه تو خودت با دست خودت برگه اعلام رضایت مرگ شو امضا نکردی این خیلی درده جیگرم خونه

عزیزدلم گریه نکن لطفا

بمیرم درکت میکنم قشنگ 

فراموش نمیشه ولی بهتر میشی ب این فکر کن ک اگه کنارت بود و درد میکشید چی

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
ای وای توروخدا حیوون خونگی نگیرید توروخدااااا نگرید این طفلیا مال زندگی با انسان نیستن ادمیزادم تحمل ...

وقتی رسید دستم بچه خونگی بود ۶ ماهه نمیخواستنش دلم سوخت نگهش داشتم چون هرجا می‌فرستادمش از پس خودش بر نمی اومد آموزش ندیده بود نمیتونستم ولش کنم دلم نمی اومد از ساعت ۶ ۷ که گذاشتمش که برای همیشه آمپول بزنن بخوابه ی چشمم اشکه ی چشمم خون، دلم کبابه براش، نمیدونم چیکار کردن 

ایا واقعا آمپول زدن یا فرستادنش برای حیوون های وحشی

راحت چشماشو بست یا با ترس ، مثل هروقت میترسید ضربان قلبش تند شد یا آرامش داشت😭😭

A♥️
[QUOTE=308491313]می‌دونی چیه ، اینکه تو خودت با دست خودت برگه اعلام رضایت مرگ شو امضا نکردی این خیلی ...

طفل معصومم خیلی درد داشت خیلیییی اصلا نمیتونست بخوابه اصلاااا 

فقط وقتی بغلش میکردم یخورده اروم می‌گرفت می‌خوابید

ولی دلم تنگ شده براش یکسال کنارش بودن کم نیست 😭😭😭😭

A♥️
طفل معصومم خیلی درد داشت خیلیییی اصلا نمیتونست بخوابه اصلاااا  فقط وقتی بغلش میکردم یخورده ارو ...

منم یک سال داشتمش

منم یک سال داشتمش

دارم از درد میترکم دلم میخواد بمیرم برم پیشش بغلش کنم دوباره بوش کنم بوی بچه میداد غرق محبت بود مظلوم بود خیلیییی مظلوم بود، دیشب تا صبح تو بغلم بود که یکم بتونه بخوابه ،موقعی که داشتن از دستش عکس می‌گرفتن از درد زیاد طفل معصومم بهم پناه آورد چقدر حرف زدم براش گفتم عزیزدلم خوب میشی میریم خونه بازی میکنیم آروم شد هرکاری میخواستن انجام بده انجام میداد تموم شد گفتن دستش بدجور شکسته استخوناش جدا شده وااای خدا وای دارم دق میکنم از یادآوری 😭😭😭

A♥️
دارم از درد میترکم دلم میخواد بمیرم برم پیشش بغلش کنم دوباره بوش کنم بوی بچه میداد غرق محبت بود مظلو ...

😭😭😭😭درست میشی 

تحمل کن فقط

😭😭😭😭درست میشی  تحمل کن فقط

عروس هلندی هم داشتیم ها 

پراش یکم در اومده بود کوتاه نکردیم ازاد بود تو خونه 

داداشم پنجره رو باز کرد اونم رفت تو خیابون

هرچقدرم دنبالش گشتیک پیداش نکردیم 

نمیدونم کسی گرفتتش یا خوراک گربه شده چون خیلییی دستی بود😔😔

A♥️
منو به گریه انداختی😭😭😭😭😭😭😭😭😭

از غم دوریش دارم می‌ترکم انقد گریه کردم که کفر همه در اومده دعوام میکنن ، تو کلینیک وقتی گفتن باید بخوابه تو بغلم بود زنده بود نفس میکشید زدم زیر گریه ولی میدونستم بیارمش خونه باید ذره ذره اب شدنشو ببینم چون طفل معصومم استخون دستش از کتف خورد شده بود

طاقت نیاوردم ببینم میخوابه گذاشتمش تو اتاق درو بستم

هنوزم حس میکنم وقتی بستم با یدونه دستش چطور خودشو رسونده پشت در که باز بغلش کنم

وای خداااااا چقد التماس خدا کردم دیشب 

چقدر گریه کردم

چقد زجه زدم 

چقد قول  دادم اگه خوب بشه بهشون عمل کنم😭😭😭😭

A♥️

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه

عزیزان میخوام یکم از حالم بگم ...

من توی خودم گم شدم.. بقرانقسم دارم نابود میشم.عمرم زندگیم همه چیزم داره تباه میشه عمرم داره حدر میره ومن فقط نظارگرم فقط میتونم نگاه کنم که چجوری روزها و ماها و سال‌های عمرم داره نابود میشه ۳۰سال از عمرم به همین منوال گذشته ومن هنوز سر خانه‌ی اولم نمیدونم فهمیدی چی میگم یانه... کاش میتونستم اون چیزی را که واقعا درونم هست بهتون بگم...ازتون کمک میخوام نترسید کمک مالی نمیخوام راهنمایی میخوام .....بجان مادرم قسم روز نیست که به خود.کشی فکر نکنم ....خیلی دوست دارم قبل از مرگ کمی زندگی کنم حتی یک روز حتی یک روز