2777
2789
عنوان

راننده های ماهر بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 41 پست
بهم ميگن کند ذهن، میگن هیچی حالیم نیست. خودمم فکر میکنم هیچ استعدادی ندارم 😔

ببین اصلا روت اثر نذاره چون واقعا وقتی یاد بگیری ناخودآگاه حرکتا رو انجام میدی دیگه فکر نمیکنی که این احظه ترمز کنم یا نکنم ...فقط میتونم بگم تمرین تمرین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی یه چیز دیگه اینکه وقتی رانندگی مسکنی مثلا نگو اینجا دور زدن سخته بذار برم جلوتا یه جای آسون پیدا کنم .اتفاقا تو جای تنگ و سخت انجام بده و خودتو به چااش بکش اما آروم و با دقت 

بهم ميگن کند ذهن، میگن هیچی حالیم نیست. خودمم فکر میکنم هیچ استعدادی ندارم 😔

گوش ندهید تمرین کنید مهارت تون زیاد میشه هر جا گیر کردید ماشین رو خلاص کنید توی دنده نباشه تا خاموش نشه ادیسون  وقتی دبستان بود معلمش به مادرش گفت این بچه استعداد نداره ببرش خونه ولی بعدش شد ادیسون مخترع

کاربر آقا
حرفت بهم قوت قلب داد، باعث شد وسط گریه کردنم لبخند بزنم. ممنون عزیزم 

هممون این روزهارو گذروندیم ، هیچکس راننده زاده نشده عزیزم ، من اوایل اگر قرار بود صبح برم جایی از استرس تا صبح بیدار میموندم و نگران بودم ، الان مسافرت هم میرم . تو هم به همین مرحله میرسی ، باور کن . وقتی عاشق کاری باشی زودتر هم یادش میگیری .

وای من با همسرم میرفتیم تمرین داشتم میرفتم تو دیوار گفت ترمز بزن گفتم ترمز کجاست🤣🤣🤣

ولی الان خب اوکی ام

فقط تمرین کن

قبل اینکه سوار ماشین شی تو دهنت مرور کن اول سوار شدم صندلی تنطیم کنم بعد اینه بعد....

نمیدونم پام رو کلاج و ترمز باشه استارت بزنم بعد برم دنده یک بعد ترمزدستی بخابونم بعد..‌

هی با خودت تکرار کن تو ذهنت تا هی یادآوری بشه 

مثلا ذهنت آمادگی اینو داشته باشه چ حرکتی بزنه

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰

ادم های اطرافت نمیزارن تو راننده شی تا زمانی ک موقع رانندگی اونا کنارت باشن میترسی و همش با ترس و لرز و استرس رانندگی کنی همین میشه

باس تنها باشی که میگی نمیزارن

من ۱۳ ساله رانندگی میکنم به جرات میگم رانندگیم از کل فامیل و درو همسایه بهتره اونم فقط بخاطر تشویق و حمایت های همسرم بوده

یه حامی خوب آدمو ب اوج میرسونه

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
ادم های اطرافت نمیزارن تو راننده شی تا زمانی ک موقع رانندگی اونا کنارت باشن میترسی و همش با ترس و لر ...

موفق باشید عزیزم 

خدا به همسرتون خیر بده 

درست میگید بحث اینه که هیچ حامی ندارم جز مادرم که اصلا سررشته ای از رانندگی نداره