2777
2789
عنوان

راننده های ماهر بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 41 پست

عزیزم متنو خوندم خندم گرفت، قشنگ تمام چیزایی که میگی تجربه کردم و متاسفانه ۵ سال با وجود گواهینامه رانندگی نکردم، تا اینکه ازدواج کردم همسرم تشویقم کرد که دوباره شروع کنم، ددباره ۵ جلسه مربی گرفتم و کنار همسرم نشستم و باز احساس خنگی کردم، تصمیم گرفتم تنها برم و از جای خیلی خلوت شروع کردم، ماشینو مالیدم، کلی سوتی دادم ولی از رو نرفتم، الان قشنگ رانندگی میکنم

فکر کنم یک ماه پیش منم همین تاپیکو زدم برو نگاه کن

ولی در عرض ۱ ماه اوکی شدم

باید هر روز تنهایی تمرین کنی

از کوچتون شروع کن، یه دور بزن برگرد بعد یه مدت برو دو کوچه بالاتر تا اینکه کم کم بری تو خیابون

من هیچوقت اینقدر تایپ نمیکنم چون دیدم هم دردت بودم یه زمانی گفتم شاید به دردت بخوره

کاربر قدیمی

سلام من سال ها پیش گواهینامه گرفتم اون موقع همون اولین بار تو امتحان قبول شدم ولی هرگز رانندگی نکردم الان ماشین خریدم ۴ جلسه هم برای یادآوری مربی گرفتم این روزا دوروز در میون با همسرم و بچه ها میرم تمرین متاسفانه کسیرو ندارم بچه ها رو بزارم پیشش  کوچیک هم هستن برعکس شما همسرم میگه اوکی هستی تنهایی برو ولی من خودم دیگه اعتماد بنفس ندارم میترسم یدفعه هنگ کنم همه چی یادم بره یا گند بزنم مردمو اذیت کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب واسه همون امتحان شهری هم باید تمرین داشته باشم، با 12 جلسه رانندگی که فقط اصول حرکات رو یاد میگیر ...

اونو با پدر و برادرت تو ساعت های خلوت برو تمرین، گواهینامه که گرفتی تنها برو ،ببین اکه سرعتت خیلی پایین باشه چیزی نمیشه ادم‌نمیکشی نهایت سپرت بخوره به به جایی ،قرار نیست با سرعت بالا راه بیفتی تو شهر،به قول معروف گاز ور مه

عزیزم متنو خوندم خندم گرفت، قشنگ تمام چیزایی که میگی تجربه کردم و متاسفانه ۵ سال با وجود گواهینامه ر ...

من الان عمده مشکلم توی دست انداز ها هست وگرنه همه جا میرم تقریبا، همه ی شهرو میرم، ولی توی دست انداز ها میمونم واقعا 

سلام من سال ها پیش گواهینامه گرفتم اون موقع همون اولین بار تو امتحان قبول شدم ولی هرگز رانندگی نکردم ...

نه عزیزم تنها برو، ترس نداره که 

من خداروشکر چیزی که ندارم ترسه، اصلا نمیترسم 

من الان عمده مشکلم توی دست انداز ها هست وگرنه همه جا میرم تقریبا، همه ی شهرو میرم، ولی توی دست انداز ...

خب عزیزم کاری نداره که سرعتو کم کن کلاجو بگیر برو دنده دو

اگرم تو کوچه هستی برو دنده یک بعد که رد کردی دوباره گاز بده به دنده برو بالا

کاربر قدیمی