2777
2789

ماه دیگ میرم خونه خودم هر لحظه ک یادش میفتم و حرفش میشه بغض میکنم فکر اینکه داداشم و مامان بابام وقتی برم دلشون تنگ میشه بیشتر اذیتم میکنه

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

عزیزم تو هم باید بری برای خودت زندگی تشکیل بدی احساست طبیعیه ولی زیاد به احساست بها نده خودت اذیت م ...

اره ولی راه دور میرم سخته برام بقیه نزدیکن اول ازدواج هر روز سر میزنن به هم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی راه دور میرم سخته برام بقیه نزدیکن اول ازدواج هر روز سر میزنن به هم 

عب نداره 

منم دانشگام  شهره دوره هفته ای یه بار میرم خونمون هر روز سعی میکنم زنگ بزنم به خانوادم یا تماس تصویری بگیرم اوایل خیلی برام سخت بود ولی سعی کردم خودمو مشغول کنم

عب نداره  منم دانشگام  شهره دوره هفته ای یه بار میرم خونمون هر روز سعی میکنم زنگ بزنم به ...

عزیزم ♥️

مرسی عزیزم ...چرا میدونستم 

انشالله عادت میکنی..فقط سعی کن همسرت رو از اول عادت بدی ، زود به زود سر بزنین به خانواده

زندگی همان مرگ است در اقساط بلندمدت ... اگه میشه واسه شفای مادرم دعا کنین
انشالله عادت میکنی..فقط سعی کن همسرت رو از اول عادت بدی ، زود به زود سر بزنین به خانواده

انشاالله