2777
2789
عنوان

آدمای دورو و زیر آب زن

269 بازدید | 14 پست

حالم از این جور آدما بهم میخوره.بهم بگین اینا فازشون چیه؟چطور میتونن اینقده کثیف باشند.چرا خسته نمیشن؟هر روز هم تو جامعه بیشتر میشن. عین علف های هرز.بی هنر و بی عار.بنظرم که هیچکدوم از اینا عاقبت بخیر نمیشن؟نظر شما چیه؟بنظرتون نتیجه میگیرن؟اگه تجربه ای از این آدما دارین به اشتراک بزارین تا چجوری بیشتر بشناسیم و ازشون دور باشیم و نزاریم بیشتر از این پا بگیرن

دختر خاله گرامی‌ام

از من پیش دختر داییم بد میگه

از دختر داییم‌پیش من بد میگع 

از دوتامون پیش دختر عموش بد میگه

بعد خیلی جالبه جلوی هممونم دولا راست هم میشه 

پشت سرمون یه حرفایی میگه خدا میدونه هااا....

میاد خونمون هرچی که داریم و نداریم واسه پذیرایی فراهم میکنیم با دل و جون ...میره میگه آره‌گازشون کثیف بود آره غذاشون کم نمک بود فلان چیزشون فلان بود...این کوچیکترین کارشه 

چقد بدم میاد از این بشر اه اه 

از وقتی که شناختمش دیگه محلش نمیدم

اون فردی که حرفای یکی رو میاره پیش تو در حالیکه واسش محبت کردن لطف کردن این داره پشت سرشون شیکر میخوره قطعا بدون حرف و حدیث تو رو هم میبره پیش اونا

بدون قاعده و استثناااااا

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خاله گرامی‌ام از من پیش دختر داییم بد میگه از دختر داییم‌پیش من بد میگع  از دوتامون پیش ...

دقیقا...بنظرم نباید به این جور آدما رو بدی.باید تا میتونیم حالشونو بگیریم تا حساب دستشون بیاد

دختر خاله گرامی‌ام از من پیش دختر داییم بد میگه از دختر داییم‌پیش من بد میگع  از دوتامون پیش ...

من نمیدونم چرا اینقده رو دارند.چاپلوسی و.فک کنم تو ژنشونه 

من نمیدونم چرا اینقده رو دارند.چاپلوسی و.فک کنم تو ژنشونه 

شخصیت ندارن بخدا

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
اینایی ک بیش ازحد چاپلوسی و تملق میکنن جلو روت و میبنی حرف کسی دیگه میزنه. یا حرفشون دوتامیشه . اینا ...

ازشون انرژی بد میگیرم.تازه همیشه هم از خودشون تعریف میکنن در حالیکه هیچی نیستن

ازشون انرژی بد میگیرم.تازه همیشه هم از خودشون تعریف میکنن در حالیکه هیچی نیستن

منم تازگیا فهمیدم ک بدجور گول خوردم ازدست دوستم ک دورو بود. ازرابطه خراب شده ما خوشحال بود و ازمن بدمیگفت.بعد راست راست خونمم میومد. خیلی دوس دارم کارشو تلافی کنم

اگه تو دورو برتون هستند از اخلاق و رفتارشون بگین ...بزار ببینیم و بشناسیم چون اینا هستند که به آدما ...

بشدت زبون باز ان ک متاسفانهخیلیا رو هج زود جذب میکنند .بخاطر چاپلوسیشون . و همیشه یکی دیگه رونقدمیکنه و از خوبی توجلوخودت میگه.مشخصه شون همینه .دیگه میترسم با کسی صمیمی شم خدا لعنتشون کنه

دخترا از تجربیاتتون در مورد این آدما بگین بزار بهتر بشناسیم .

یکیش شوهر خواهربزرگمه میاد پیش شوهر من میگه فلانی (شوهر خواهر دومیم) اینجوریه و پشت سرت اینو گفته بعد چند روز پیش با هم مسافرت بودیم (3تا خواهرا و شوهرامونو داداشامو مامان بابام) دیدم دست انداخته گردن اون یکی شوهر آبجیم (دومی) داره میگه منو آقا سعید شما همه😐