2777
2789

گفتم گزارش بزنید نه به این سرعت داشتم درد و دل میکردم یعنی😂💔 اینو دیگه نمیخاد بزنید

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چه کنیم ؟؟ 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
وای من برات کلی نوشته بودم یعنی نخوندی ؟😪

شما گفته بودی که برم مشاوره؟ چرا خوندم

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
😂😂😂🤣🤣🤣

داشتم ریپلای میزدم یهو دیدم زده تعطیل شد😂😐

شما گفته بودی که برم مشاوره؟ چرا خوندم

خدا رو شکر

به نظرم خودت باید روی استایلت کار کنی و بدونی وقتی بهت میگن پسر و پدر و ... چه جوری جواب بدی

درباره مهارت جرات ورزی چیزی میدونی ؟

خب چه کنیم ؟؟ 

عزیزم بخاطر اینکه حرفام نصفه موند و نتونسم جواب کاربرا رو بدم این تایپکو زدم

کار خاصی نیاز نیس انجام بدی

خدا رو شکر به نظرم خودت باید روی استایلت کار کنی و بدونی وقتی بهت میگن پسر و پدر و ... چه جوری جواب ...

استایلم اصلا شبیه مردا نیس میترسم عکس بزارم وگرنه میزاشتم ببینی

نه چیزی نمیدونم هر کیم هر. چی بم میندازه مث بت فقط نگاش میکنم

استایلم اصلا شبیه مردا نیس میترسم عکس بزارم وگرنه میزاشتم ببینی نه چیزی نمیدونم هر کیم هر. چی ...

عزیز دلم

شما باید بتونی از مرز های خودتو مشخص کنی ، در واقع دو کار همزمان انجام میشه 

اول این که مرز های احترام به خودت رو تعیین میکنی ، دوم ضمن اینکه اینا رو داری میگی به طرف مقابل هم بی احترامی نمیکنی . خیلی مهمه

مثلا من پسر نیستم ، لطفاً منو با این لفظ صدا نکن من از این حرفت حس خوبی نمیگیرم ، اگر خانواده ت هستن با لحن ملایم اینو بگو ،و اگر بازم گفتن بازم تو بگو ، اگر درجه دو مثل فامیل اینا هستن خیلی بهشون نچسب ولی اگر گفتن بازم اینا رو بگو و هرگز حرفشون رو تایید نکن باهاشون نخند . ولی ساکت نمون این کارو کن . اوایل این کارا شاید خیلی سخت باشه خب ؟ ولی به این فکر کن که کسی بلایی سرت نمیارع فقط حرفه اصلا آب دهنتو قورت بده با ترس ولی بگو . و اینکه بازم میگم با لحن ملایم و صورت خنثی بگو دعوا نکن

عزیز دلم شما باید بتونی از مرز های خودتو مشخص کنی ، در واقع دو کار همزمان انجام میشه  اول این ...

مرسییی عززیزم واقعا بعضی وقتا بخاطر اینکه تو کال یا چیزی بودم مسخرم کردن میدونی چقد گریه کردم بعدش

دیشبم خیلی اوک نبودم خیلی حرفاتون ب کارم میاد مرررسی حتما رو خودم کار میکنممم

مرسییی عززیزم واقعا بعضی وقتا بخاطر اینکه تو کال یا چیزی بودم مسخرم کردن میدونی چقد گریه کردم بعدش ...

آره این گفتنه معجزه میکنه

اصلا عکس العمل اونا مهم نیست

این جرات ورزی به آدم کمک میکنه توی نقش قربانی نمونه منفعل حوادث نباشه دربارش سرچ کن