2777
2789

خواستگاری ک میگه با مامانم تو یک کوچه خونه چسبیده ب حیاط مامانش زندگی کنیم.قبول میکنید؟؟؟ یا سخته؟ دخالت داره؟

و شما ام مامانت تو همون کوچه باشه.دو تا خونه فاصله از مامان پسر

من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو هنو از شیر نگرفتن😂😂😂

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ابدا من دوست ندارم نزدیک خونه مادرم باشم چ برسه مادر همسرم

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
وااای چرا از خدا نمی‌ترسید  چرا از قران نمی‌ترسید  چرا شما اینقدر مریض هستید؟ این همه ت ...

😐😐😐😐😐

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

فقط تو یه خونه بودن وحشتناکه  وگرنه بنظرم مشکلی نیست تو ی کوچه باشین هرچند دوری بهتره 

ادمی ک اهل دخالت باشه ۴محله اونطرف تر هم کار خودشو میکنه

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

سلام اگر اگر اگر رفتی پیش مشاور ازدواج دوتایی تست شخصیت دادی و مشاور اوکب داد و تحقیقات کردی و‌اشنا شدید دوتاتون و‌دوتاخانواده و عادات خوب و بد همسرت برات تا پنجاه سال زندگی مشترک قابل تحمل بود قبول کن

رفتی تو یه کوچه برای خودت خط قرمز بذار وحریم بذار و۲۴ ساعت داخل خونه ی همدیگه نباشید

فکر کن غریبه همسایه ات هست نه مادرشوهر

سه تا داداش دارم داداش اولیم  اونور خیابون مادرم  سالها پیش خونه خرید اما خیلی رفت وامد نداشتند

اتفاقا مشکلی هم باهم نداشتند اخلاق  خانمش این بود همیشه

الانم پنج ساله خودشون خواستند کسی پیشنهاد نداد و اومدند ط بالای مادرم و واحد فروشی رو ازهمسایه شون خریدند اما باز حریم دارند وخیلی رفت وامد ندارند نه مادرم و‌نه عروسمون

هیچ مشکلی باهم ندارند ‌ 

همو دوست دارند

همیشه بهم احترام ومحبت دارند

بستگی داره خودت چه مدلی هستی و‌خاله زنک 

نباشی  وزودرنج و عصبی و سرت تولاک خودت باشه

منم شش تا جاری دارم باسه تاشون ازسال۸۹همسایه ام تو یه ساختمون اندازه انگشتای دستم خونه شون نرفتم

اتفاقا باهم صمیمی هم هستیم اما مزاحم همدیگه نیستیم

من یه خواستگار داشتم بهم گفت خونتو بفروش بیا تو کوچه بابام خونه بگیر من یه دونه پسرم میخوام نزدیک خانوادم باشم من که قبول نکردم ولی طفلک اونی که قبولش کرد

ترجیح خودم اینه از هر دوتا خانواده کمی فاصله داشته باشیم که همینطورم هست راضی هستم