2777
2789
هرچی میخوری اونجا بزن میاد برات اندازش باید دستت باشه مثلا برنج میخوری بزن چند قاشق .. برای چاقی ...

تاثیر داره اصن ؟دوروز باهاش رفتم ولش کردم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاثیر داره اصن ؟دوروز باهاش رفتم ولش کردم

من ورزش میرم هرچی هم میخورم میزنم  یک ماه خورده ای میشه ۴ کیلو کردم حالا نمیذونم برای ورزشه یا اینم تاثیر داشته ولی خب بازم خوبه بزنی دقیق میشی چی میخوری چی نمی‌خوری من حساس شدم هر چی میخورم سریع می‌شمارم که ثبت کنم 

۲۰۰۰ کالری خیلی زیاده باید زیر ۱۰۰۰ کالری مصرف بشه تازه سوژونده هم بشه منم گاهی تا ۱۵۰۰ کابری ...

۲۰۰۰ رو ک زدم گفت ۷ هفته تا ۱۵کیلو کاهش 

زیر ۱۰۰۰ ک زدم خیلیییی طول می‌کشه میخوام زود کم کنم

من از گوگل سرچ میکردم مواد غذایی چقدر کالری دارن وارد میکردم مثلا خرما ۱۰ کالری داشت فک کنم، ۵تا می ...

آها پس باید هی اندازه بگیرم 

مثلا ناهارمو چطور اندازه بگیرم 

وزن ×۲۰ منهای ۲۰۰ 

عدد ب دست اومده کالری مجاز روزانت میشه

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
آها پس باید هی اندازه بگیرم  مثلا ناهارمو چطور اندازه بگیرم

سرچ کن ببین چجوریه،اندازه هایی که نوشته

مثلا شاید برنج بر اساس هر  کفگیر کالری بده، میشماری مینویسی

البته من اینکارو میکردم، شاید خود برنامه کالری بهت بده بر اساس قاشقی که خوردی

وزن ×۲۰ منهای ۲۰۰  عدد ب دست اومده کالری مجاز روزانت میشه

شد ۱۴۰۰ 

یعنی من روزانه ۱۴۰۰ کالری باید مصرف کنم؟ 

اینطور کم کردن وزنمو برنامه کند تر میزنه ولی وقتی ۲۰۰۰ رو انتخاب کردم سریع تر شد