2777
2789
عنوان

ماما همراه..

56 بازدید | 7 پست

سلام من امروز رفتم ماما همراگرفتم گفت از پنج ماهگی کلاسا شروع میشه بنظرتون ماما همرا خوبه واقعا کمکم می‌کنه ؟

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماما همراه گاو من نیومد سر زایمانم😐😐😐چون صبح زود بود خوابش میومد،خدا لعنتش‌کنه😐😐باز یادم ا ...

مگ میشه 

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️
بخدا،ساعت ۵ صبح بود بهش زنگ زدم که موقعشه گفت برو من میام.من رفتم و اون خانوم نیومدن😐تازه منتم سرم ...

😂

سلام گلم 

شک نکن کمک میکنه من سر هر دو زایمانم ماما همراه داشتم خانم شفیعی بود مامام.

انقدر خوب بود که اگر ده تا دیگه هم بزام بازم ماما همراه میگیرم .طب فشاری داشت یه نقطه هایی رو فشار میدادن برای کاهش درد.آب بردنم تو وان که خیلی خوب بود وسط اون همه درد کلی ماساژ و ورزشم دادن من که صد در صد تایید میکنم۴۴۳۵۸۱۳۳ مرکز رویان مهر

سلام گلم  شک نکن کمک میکنه من سر هر دو زایمانم ماما همراه داشتم خانم شفیعی بود مامام. انقدر خ ...

🥰ای جانم کاش برا منم همینجور باشه