2777
2789
عنوان

حس حسادت و عقب موندن دارم

158 بازدید | 15 پست

تو اون سنی که باید درس می‌خواندم یا یه حرفه یاد می‌گرفتم فکرم پی دوست پسر بازی و بچه بازی بود 

از طرفی خانواده نمی‌داشتن مثلا برم خیاطی یا ...

شدم یه آدم بی عرضه بی سواد و بی پول و بی هنر که باید ببینم شوهرم کی کارش خوب شد یه پولی بده که برم خرید کنم نه فقط خرید ها کلا این حس کن هیچ‌کار نکردم و هیچ کار از دستم بر نمیاد ناراحتم میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

30

خب سنت زیاد نیست 

یه آنلاین شاپ بزن 

یا دوره فینگرفود و شیرینی خونگی برو 

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
آخه لامصب روابط اجتماعیم ضعیفه دوست و رفیق ندارم

نیازی به دوست و رفیق نداری 

نیاز به پیج داری و قرار از پشت گوشی خدمات بدی و به مرور برات آسون میشه

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
الان دختر های جوون دور و برم میبینم هرکدوم به نوبه خودشون در تلاشم...کار میکنن حالا صرفا درآمد داشتن ...

عزیزم ماهی را هر وقت از اب بگیری تازه اس.

اصلا به گذشته نگاه نکن.

برا خودت هدف بذار.

مگه چند سالته؟الان پیر زناش دارن درس میخونن..

من حالا برعکس درسم عالی بود تا لیسانس خوندم و ازدواج که کردم با اینکه شاگزد اول بودم تصمیم گرفتم فقط به بچه هام برسم.اما یه کم که بزرگتر شدن رفتم سر کار و الانم دارم ارشد میگیرم.

در صورتی که دوستای من همون اول رفتن سر کار و درسشونو ادامه دادند.ولی خب بچه هاشون کوچک که بودن تنها میذاشتنش دیگه.

هر کسی یه سبک رندگی داره.حالا فکر میکنی تا حالا مسیرت اشتباه بوده الان عوضش کن.تا یه روزی به خاطر اقدام نکردن هم خودتو سرزنش نکنی.

همین که الان به فکرت افتاده ینی الان وقتشه و تو همین الان این تو وجودت گذاشته شده.درا یه بار به روی ادم باز میشه

آخه حتی نمیدونم تو چی استعداد دارم  به چی علاقه دارم

ببین بگرد تو نت و تمام کارا را رو کاغذ بنویس.

بعد ببین کدوم به روحیاتت و شرایط زندگیت میخوره.همونو استارت بزن.ولی یادت باشخ هر کاری شروعش سخته پس همون اول ناامید نشو.