2821
2789
عنوان

بچه‌هایی که کنکور تجربی دارن

121 بازدید | 24 پست

سلام. امیدوارم حالتون خوب باشه.

من گیلگمش ( طبیعتا مستعار) هستم ۲۰ سالمه، دانشجوی ترم ۳ پرستاری‌ام. این چند مدت که به سایت سر میزدم تاپیک‌های مربوط به کنکور زیاد می‌دیدم و بچه‌هایی که سردرگم و بعضا افسرده بودن. من یه سال پشت کنکور بودم و با توجه به افسردگی که به‌خاطر شرایط خانواده از بچگی داشتم احساس ناتوانی و ناکافی بودن ناشی از این شرایط رو کاملا درک میکنم. خلاصه‌اش کنم

من تصمیم گرفتم یه گروه تو تلگرام درست کنم و تا زمان کنکور کنار هم باشیم در وهله اول این یه چالش برای خودمم هم هست. فقط اینکه من هیچ تخصص و سر‌رشته‌ای راجع به رشته‌های دیگه ندارم و مخاطبم فقط بچه‌های تجربی هستن.

شرایط کارمون به این صورته که کسایی که تمایل به همراهی داشتن با هم یه گروه در تلگرام می‌سازیم اونجا هر شب ساعت مطالعه و تعداد تست‌‌هایی که برای هر‌درس زدن رو اعلام میکنن، و جمعه‌ها هم برنامشون برای هفته‌ی بعد رو در کانال قرار میدن من با همفکری بقیه عملکرد هر فرد رو بررسی می‌کنم و نکاتی که فکر میکنم برای بهتر شدن عملکرد لازمه رو میگم.

هر کسی تمایل داشت، همینجا راجع‌به شرایطش توضیح بده و اعلام کنه.

طبیعتا قرار نیست هیچ هزینه‌ای داشته باشه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=308384826]حقوق پرستار چقدره ؟   کمتر از ۱۰ میلیون  باشه  خودمو دار میزنم   میخوام پرستارر ...[/QUOT

پرستار طرحی ۱۲ تومنه، سابقه کار داشته باشی ۱۵. البته که فرق میکنه چه بیمارستانی باشی بیمارستان تامین اجتماعی حقوق بیشتری داره. 

[QUOTE=308384826]حقوق پرستار چقدره ؟   کمتر از ۱۰ میلیون  باشه  خودمو دار میزنم   ...

عزیزم لینک گروه رو میزاری

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
دانشجو شنوایی اصفهانم میخوام کنکور مجدد بدم شکست عشقی مزخرررفیییی خوردم چ کنمممممم علنا تو یه دب ...

کنکور مجدد برای چه رشته‌ای؟ نظر من برای انتخاب رشته

بعد از سه تا رشته پر متقاضی، فیزیو‌تراپی، رادیولوژی، شنوایی سنجی و بینایی سنجی و بعد پرستاری.

2825
2823
2791
2779
2792