2777
2789
عنوان

بچه‌هایی که کنکور تجربی دارن

118 بازدید | 24 پست

سلام. امیدوارم حالتون خوب باشه.

من گیلگمش ( طبیعتا مستعار) هستم ۲۰ سالمه، دانشجوی ترم ۳ پرستاری‌ام. این چند مدت که به سایت سر میزدم تاپیک‌های مربوط به کنکور زیاد می‌دیدم و بچه‌هایی که سردرگم و بعضا افسرده بودن. من یه سال پشت کنکور بودم و با توجه به افسردگی که به‌خاطر شرایط خانواده از بچگی داشتم احساس ناتوانی و ناکافی بودن ناشی از این شرایط رو کاملا درک میکنم. خلاصه‌اش کنم

من تصمیم گرفتم یه گروه تو تلگرام درست کنم و تا زمان کنکور کنار هم باشیم در وهله اول این یه چالش برای خودمم هم هست. فقط اینکه من هیچ تخصص و سر‌رشته‌ای راجع به رشته‌های دیگه ندارم و مخاطبم فقط بچه‌های تجربی هستن.

شرایط کارمون به این صورته که کسایی که تمایل به همراهی داشتن با هم یه گروه در تلگرام می‌سازیم اونجا هر شب ساعت مطالعه و تعداد تست‌‌هایی که برای هر‌درس زدن رو اعلام میکنن، و جمعه‌ها هم برنامشون برای هفته‌ی بعد رو در کانال قرار میدن من با همفکری بقیه عملکرد هر فرد رو بررسی می‌کنم و نکاتی که فکر میکنم برای بهتر شدن عملکرد لازمه رو میگم.

هر کسی تمایل داشت، همینجا راجع‌به شرایطش توضیح بده و اعلام کنه.

طبیعتا قرار نیست هیچ هزینه‌ای داشته باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=308384826]حقوق پرستار چقدره ؟   کمتر از ۱۰ میلیون  باشه  خودمو دار میزنم   میخوام پرستارر ...[/QUOT

پرستار طرحی ۱۲ تومنه، سابقه کار داشته باشی ۱۵. البته که فرق میکنه چه بیمارستانی باشی بیمارستان تامین اجتماعی حقوق بیشتری داره. 

[QUOTE=308384826]حقوق پرستار چقدره ؟   کمتر از ۱۰ میلیون  باشه  خودمو دار میزنم   ...

عزیزم لینک گروه رو میزاری

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
دانشجو شنوایی اصفهانم میخوام کنکور مجدد بدم شکست عشقی مزخرررفیییی خوردم چ کنمممممم علنا تو یه دب ...

کنکور مجدد برای چه رشته‌ای؟ نظر من برای انتخاب رشته

بعد از سه تا رشته پر متقاضی، فیزیو‌تراپی، رادیولوژی، شنوایی سنجی و بینایی سنجی و بعد پرستاری.