2777
2789
عنوان

بیایین بگین چه مبلی بگیرم؟؟؟

204 بازدید | 17 پست

سلام 

پذیراییمون حدودا ۶۰ متره

الان یکدست مبل راحتی دارم ۸نفره 

تم خونمون طوسی روشن و کرمی خیلی روشنه

ولی مبلام چون از قبل مونده رنگش مثل بقیه وسایلم مثلا فرش و پرده و میز نهارخوری...نیست آبی و کرمی روشنه ولی نو و تمیز مونده

حالا من میگم یه دست مبل راحتی مدل پرومکس بگیرم که رنگ پارچه و چوبشم رنگ بقیه وسایلم باشه

شوهرم میگه چون پذیرایی بزرگه و این مبلامونم نو موندن و خراب نشدن همینارو نگه داریم جلو تلویزیون و یه دست مبل استیل هم بخریم واسه اینور سالن بذاریم 

حالا شما بگین کدوم بهتره؟ یه دست مبل راحتی نو بخرم و اینارو بدم بره یااینکه یه دست استیل بخرم اینارم نگه دارم؟؟؟

اگ‌مبلات خوله و نو موندن یه دست مبل استیل بگیر

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم ب امید روزی ک برم کنسرتش 😍🥰فندوق جانم به زندگیمون خوش اومدی ۱۴۰۲/۱/۱۹ فهمیدم باردارم 😍 دخترم ،دلوینم منو بابات عاشقتیم❤️دخترم 1402/9/2 بدنیا اومد و اونروز برام قشنگترین روز عمرم شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دو دل شدم ... 😆😆 انتخاب سخته

😂😂😂😂آخه اصلا مبل استیل دوست ندارم

ولی خب اینجوریم یه قسمت خونمون خالیه 

دو دست مبل راحتیم خب یه جوریه انگار نمایشگاه مبل میشه

از طرفی موندم از این خونه بریم دو دست مبل رو کجای دلم بذارم

اصلا نمیدونم چیکار کنم😂😂😂😂

😂😂😂😂آخه اصلا مبل استیل دوست ندارم ولی خب اینجوریم یه قسمت خونمون خالیه  دو دست مبل راحتیم ...

اگه خالیه پس مبل استیل بگیر .. بدت نیاد از استیل اتفاقا با دوام و خوبه .. خیلی ها می‌پسندند از جمله خود من

😂😂😂😂آخه اصلا مبل استیل دوست ندارم ولی خب اینجوریم یه قسمت خونمون خالیه  دو دست مبل راحتیم ...

یکدست میل راحتی و یک ست ال بگیر 

استیل با مبل راحتی تو یک سالن بدترین ترکیبیه که ایرانی ها اختراع کردن 

اصلا معلوم نیست سبک خونه چیه کلاسیکه سنتیه مدرنه 

اگه خالیه پس مبل استیل بگیر .. بدت نیاد از استیل اتفاقا با دوام و خوبه .. خیلی ها می‌پسندند از جمله ...

نمیدونم اصلا یه گاردی دارم مقابل مبل استیل خودمم نمیدونم چرا😂😂ممنون از راهنماییت حالا اینبار که رفتیم مبلای استیل رو هم نگاه میکنم اگه جمع و جورش پیدا شه احتمالا همینو بخرم