2777
2789

چند روزه پذیرش هتل استخدام شدم .هرروز ی اشتباهی میکنم و ی سوتی میدم دیروز کارفرمام میگفت دارم فقط تحمل میکنم اون طرف همکارام زیراب زنن یکیش دراومده میگه نمیتونی کار کنی به مدیریت بگم .رفته تموم سوتی هامم نوشته چسبونده به میز .تورو خدا کمکم کنید نمیخوام کارم از دست بدم.بچه ها نه خنگم نه کم حافظه من ادمیم که دارم کتابای فلسفی انگلیسی میخونم منتها هول میشم و استرس میگیرم یادن میره باید چیکار کنم

مگه نمیگی تازه چند روزه استخدام شدی؟ طبیعیه که خیلی از موارد رو فراموش کنی. نکات مهم که باید رعایت کنی رو روی یه کاغذ بنویس و بچسبون یه جا جلو چشمت باشه تا ملکه ذهنت باشه! یک ماه اول که خودتو خوب نشون بدی دیگه بقیه ش حله

سعی کن آرامش داشته باشی.

کارات رو چک کن.

طبیعیه روزهای اول هر کاری تا قلق دستت بیاد همینه.

دقتت رو بالا ببر.

و سعی کن حساسیت و حسادت اطرافیانت رو نسبت به خودت بیشتر نکنی که زیر آبت رو بزنن.

به مدیرت  هم.بگو که داری تلاش میکنی یه کم بهت زمان بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه نمیگی تازه چند روزه استخدام شدی؟ طبیعیه که خیلی از موارد رو فراموش کنی. نکات مهم که باید رعایت ک ...

اره ولی همکار شیفت شبم داره زیر اب زنی میکنه .قبلا فروشنده مبل بودم اصلا با هتل اشنایی نداشتم

اره ولی همکار شیفت شبم داره زیر اب زنی میکنه .قبلا فروشنده مبل بودم اصلا با هتل اشنایی نداشتم

هرسوالی داری از مدیرت یا کسی که راهو چاهو بلده و بقول خودت زیراب زن نیست بپرس چه ایرادی داره...ازشون کمک بگیر

خوب طبیعیه اولشه واقعا چرا خانمهاذاتشون انقدر بد هست همه جا یا دارن زیر اب همو میزنن یا غیبت میکنن ذ ...

همکارخانومم خوبه همکار اقام هس اینطوریه جای پام که سفت شد پوزشو به خاک میمالم😃

[QUOTE=308364122]همکارخانومم خوبه همکار اقام هس اینطوریه جای پام که سفت شد پوزشو به خاک میمالم😃[/QUOTEشما هم انگار شبیه اون هستید میخواین پوز به خاک بمالی اب نمیبینی شناگر خوبی هستی😂😂😂تو محیط کاری باهم خوب باشید ..بیشتر خانمها دیدم اینجورین اقایون خیلی کم دیدم بعضیهاشون هم خانونها پرشون میکنن دیدم که میگم

تو هتل وظیفت چیه؟!چکارایی باید انجام بدی

خیلی زیاد😃تو حساب کتاب باید دقت کنم حواسم به دوربین باشه اگهی دیوار بزنم مسافر جذب کنم رزرو بکنم حتما یادداشت کنم پذیرششون در پارکینگ بزنم مسابر راهنمایی کنم و....