2777
2789
عنوان

زیست فرهمندنیا

578 بازدید | 8 پست

سلام بچه هاکسی اشتراک زیست فرهمند نیاواسه دهم رو داره بیایین باهم چنتایی هزینشو بدیم استفاده کنیم آخه هزینش زیاده 5تومنه

چقدر دویدم و فهمیدم رو تردمیلم....                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تک  پایه  دهمش پنج تومنه😐

تو میتونی اشتراک الماس بگیری از الان تا کنکورت ۷ تومن ک

hope ,   عضو تاپیک مانکن های زیبا ( گروه آبی )،  وزن‌ اولیه ۷۴ ، قد:  ۱۷۰،  استارت دوباره ( ۱۴/۶/۴۰۲)  وزن  : ۶۶/۷۰۰   ، ۲۶/۶ : ۶۵/۶۵۰  .....................هدف نهایی ۵۹ کیلو 🥺💙 چقدر میخوای تسلیم بشی؟ یبار برای همیشه تا تهش برو  
تک  پایه  دهمش پنج تومنه😐 تو میتونی اشتراک الماس بگیری از الان تا کنکورت ۷ تومن ک

اره فقط واسه زیست پنج تومنه اشتراکش13تومنه

چقدر دویدم و فهمیدم رو تردمیلم....                         
اره فقط واسه زیست پنج تومنه اشتراکش13تومنه

بیخیال فرهمند نیا شو انقدم نمی ارزه😐😐

الان گرون شده اشتراک تا همین چند هفته پیش هفت تومن بود 

دیر اقدام کردی 

hope ,   عضو تاپیک مانکن های زیبا ( گروه آبی )،  وزن‌ اولیه ۷۴ ، قد:  ۱۷۰،  استارت دوباره ( ۱۴/۶/۴۰۲)  وزن  : ۶۶/۷۰۰   ، ۲۶/۶ : ۶۵/۶۵۰  .....................هدف نهایی ۵۹ کیلو 🥺💙 چقدر میخوای تسلیم بشی؟ یبار برای همیشه تا تهش برو