2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چالیدره تفریحی   برج برفی و حتمن برید بین جانباز ۱ و ۳ خیلی خوبه شهربازی قهرمانان هم خیلی خوبه

مراکز خرید کوک و تشریفات و تیراژن چیزا خوبی پیدا میکنید.....امامت و ازد شهر کفش و روسری و اینجور چیزاش خوبه راهنمایی هم خیلی اجناس قشنگی داره ...ولی یکم گرونه ...پاساژ اسمان ۱۷ شهریور عالیه خیلی هم قیمتاش مناسب هم واقعن شیکه 

یک کافی شاپ خوب ووشیک هم معرفی کنم سامر با یکی که تو خود کوهسنگیه وو هالی دی خیلی کافی شاپای خوبین❤

چالیدره تفریحی   برج برفی و حتمن برید بین جانباز ۱ و ۳ خیلی خوبه شهربازی قهرمانان هم خیلی خوبه ...

وای خیر ببینی دستت طلا 

برج برفی چی داره؟

بعد لباس زمستونی پالتو و پوتین از کجا میتونم پیدا کنم؟

وای خیر ببینی دستت طلا  برج برفی چی داره؟ بعد لباس زمستونی پالتو و پوتین از کجا میتونم پیدا ک ...

برج برفی یک جاییه که برف طبیعی داره و سورتمه و تیوپ سوار میشی و اونجا بهت دست کش و پالتو و نیم بوت میدن بس که سرده خیلی باحاله🙂

نگا التون و یک سر بزن فک کنم داشته باشه راهنمایی هم پره راهنمایی هم خوشگله هم یکم گرون ولی خیلی قشنگه🧡

برج برفی یک جاییه که برف طبیعی داره و سورتمه و تیوپ سوار میشی و اونجا بهت دست کش و پالتو و نیم بوت م ...

چه باحااال 

التون و راهنمایی کجاست دقیقا عزیزم؟ 

خیلی لطف کردی🥲🥲🥲

چه باحااال  التون و راهنمایی کجاست دقیقا عزیزم؟  خیلی لطف کردی🥲🥲🥲

خیلی خوبه برو حتمن

راهنمایی خیلی معروفه تو مشهد احمد اباد....بزن نشان میاره برات التون و ولش پالتو و ایناها نداره...

قربونت ایشالا بهت خیلی خوش بگذره🙂❤

خیلی خوبه برو حتمن راهنمایی خیلی معروفه تو مشهد احمد اباد....بزن نشان میاره برات التون و ولش پالتو ...

متشکرم عزیزم لطف کردی🥲🥲 تنت سلامت 

بعد راستی  شله مشهدی نزدیک حرم هست جایی باکیفیت؟