2777
2789
یعنی پودر جوانه گندم هم خوب نیست؟

نه عزیزم جوانه گندم از گندم تهیه میشه اصلا کورتون نداره اونو بخور ولی اصلا ابدا سمت قرص وپودر نرو

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ
نه عزیزم جوانه گندم از گندم تهیه میشه اصلا کورتون نداره اونو بخور ولی اصلا ابدا سمت قرص وپودر نرو

اخه تازه یه پک  حجم دهنده صورت و بدن جوانه گندم سفارش دادم نوشته بودن که بدون کورتون و دگزا هست بدون عوارض و حساسیت دارای تاییدیه سازمان بهداشت که خیلی ها نتیجه گرفتن

یه کم می ترسم ضرر داشته باشه 

....✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه تازه یه پک  حجم دهنده صورت و بدن جوانه گندم سفارش دادم نوشته بودن که بدون کورتون و دگزا هست ...

اسمشونو بگو 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ
این پیجه

نه اینا محصولات دکتر بیز هستن که پیجا میفروشن همون جوانه گندمه خیالت راحت 

نه اینا محصولات دکتر بیز هستن که پیجا میفروشن همون جوانه گندمه خیالت راحت 

اخه نوشته بود این پکیج ترکیبات کلاژن و استروژن داره یه کم می ترسم از خودشون هم پرسیدم گفتن نه ضرر نداره

....✨️

اخه نوشته بود این پکیج ترکیبات کلاژن و استروژن داره یه کم می ترسم از خودشون هم پرسیدم گفتن نه ضرر ند ...

نمیدونم عزیزم واقعا دودلی نخر ولی اون بسته زرد رنگ جوانه گندم کاملا سالم وبدون کورتونه اگه محصول دیگه ای همراهشه اونو نمیدونم دیگه

هرکاری میکنی فقط اصلا اصلا قرص پودر چاقی نخور  من داغون شدم داغون استخونام سیاه شد باید تعویض ...

چرا عزیزم مطمئنی بخاطر همین قرص پودراس؟؟آخه منم چن سال پیش میخوردم الان نگران شدم شما چه علائمی داشتی اسم اینایی که خوردی چی بود آخه منم یه وقتایی کمر درد گردن درد میشم نگران شدم😭😭

کاربری دست دونفره...
چرا عزیزم مطمئنی بخاطر همین قرص پودراس؟؟آخه منم چن سال پیش میخوردم الان نگران شدم شما چه علائمی داشت ...

ام ار ای بده