2777
2789

خیلی ناراحتم احساس بی ارزش بودن می کنم😭😭😭😭 احساس میکنم اینقدر بی ارزشم که حتی تولدم هم کسی یادش نیست هیچ کسی از من خوشش نمیاد چون وسواس چون مثل بقیه نیستم🤧🤧🤧 چون نمیتونم زیاد حرف بزنم چون اعتماد به نفس ندارم 🤧 هر سال با ذوق می گفتم وای فردا تولدمه اونا هم برام کادو می خریدن ولی امسال به هیچ کسی نمیگم هر کی یادش بود تبریک بگه🤧🤧🤧🤧😭😭😭😭 خودم هم میخوام خودمو بزنم به اینکه اصلا یادم نیست تولدمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارزشمند ترین بنده ی خدا تولدت مبارک دردونه ی خلقت😍😍😍نکنه فک میکنی بی دلیل خلق شدی

نه خدا با کلی امید تو رو ب این جهان آورده بقیه مهم نیستن پادشاه هستی تو رو لایق و توانا دیده ک خلقت کرده

افوض امری الی الله

تولدت مبارگ

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

خودت که یادته

تو خودتو داری

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

امسال میخوام روز تولدم از صبح برم بیرون 

تا شب 

جای خاصی ندارم 

کس خاصی ندارم 

فقط نمیخوام خونه باشم....

امسال خیلی همه چیز برام تغییر کرده 

حدودا دو ماه مونده به تولدم 

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"

صبح زود بانک برات تبریک تولد میفرسته

خودم زخم خورده ام💔

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

تولدت مبارک باشه عزیزم امیدوارم بهترینا نصیبت بشه. فدای سرت خودت خوش باش. تنت سلامت

ممنونم عزیزم❤️🥺 

من هر بار تولد دوستام رو تبریک میگم یادم میمونه براشون چیز میخرم 

سال قبل هم چون خودم هفته قبل گفتم تولدمه بهم تبریک گفتن😭😭😭😭

چی می شد منم یکم محبوب تر بودم