2777
2789
عنوان

نی نی یار شب رو تگ کنید برام

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 135 پست
سلام عزیزم بفرمایید

ممنونم عزیزم

راستش ما همه کاربرها نگران کاربر نگارو حلما هستیم الان چند روزه که خبری ازشون نیست

آخرین باری که اومدن سایت بخاطر بیماری همسرشون خیلی حالشون بد بود و بی قراری میکردن

خواستم ببینم امکانش هست شما نی نی یارهای عزیز که به شماره شون دسترسی دارین باهاشون تماس بگیرید؟

سلام عزیزم خوب هر وقت خواستید تگم کنید میام

نمیدونم چرا انقد ازت خوشم میاد احساس میکنم خیلی مهربونی 

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم راستش ما همه کاربرها نگران کاربر نگارو حلما هستیم الان چند روزه که خبری ازشون نیست آخ ...

عزیزم ما اجازه تماس گرفتن با کاربرها رو نداریم

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

چرا وقتی دو نفر باهم بحث میکنن فقط یکی شون رو تعلیق میکنین؟

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

دلاااام 

دوبی؟؟ :)‌

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

نی نی یار چرا پی وی منو جواب نمیدید؟

و چرا رسیدگی ‌نی نی یارا برعکسه؟

چرا سایت درست نمیشه؟

اینارو هیچوقت جواب نمیدید معمولا

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
یه سوال تا حالا شده پارتی بازی فامیل هاتو کنی، مثلا کاربریشونو تعلیق نکنی و اینا؟؟؟

مگه اینجا کسی شناخته میشه؟

فکر نکنم زیاد مهربونم باشه😆

ازین یکی نی نی یار خوشم میاد