2777
2789
عنوان

تجربه شکستگی پا کسی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2370 بازدید | 22 پست
ام ار ای نوشت دادم چیزی هنوز از فیزیو نگفته ترخدا برام دعا کن🥲🥰 خیلی میترسم

مگه چیه که میترسی🤔

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
مگه چیه که میترسی🤔

قوزکم چون تحلیل رفته بیشتر برا اون نگرانم 

چون خاله مامانم هم پاش شکسته بود قوزکش آسیب دیده بود عمل کرد 

منم الان بهم ریختم میگم نکنه مثل اون شم تو ۲۰ سالگی 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قوزکم چون تحلیل رفته بیشتر برا اون نگرانم  چون خاله مامانم هم پاش شکسته بود قوزکش آسیب دیده بو ...

نه عزیزدلم

دکتر به خواهرشوهرم گفته بود چون هم شکستگی بوده هم کشیدگی تاندوم درد داشتن طبیعیه

فقط باید خیلی مواظب پات باشی یه مدت

نگران نباش😄

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
برا منم ۳۱ روز بوده  احساس میکنم مچ پام توش خالیه راه میرم انگار یکی انگشت میکنه توش انگار ی چ ...

آره اصلا دو سه روز اول خیلی احساس درد و احساس خاصی داره معمولا مخصوصا بی حرکت که نگهش میداری دوباره حرکتش میدی یهو تیر میکشه ولی اگه داره بهتر میشه عادیه اگه بعد یک هفته دیدی باز مث روز اوله دوباره برو دکتر ببین چی میگه

اگر دنبال یک دکتر خوب برای شکستگی هستی میتونم دکتر ایمان محمدپور بهت معرفی کنم. دکتر ایمان محمدپور یک متخصص فوق‌العاده دقیق است و همیشه به جزئیات ریز درمان بیماران توجه می‌کند و هیچ جزییاتی را از دست نمی‌دهد. این باعث می‌شود که هر بیمار به بهترین شکل ممکن درمان شود.