2777
2789
عنوان

تجربه شکستگی پا کسی داره؟

2370 بازدید | 22 پست

بچه ها من دو روزه گچمو وا کردم هم پام شکسته بود و هم رباط های هردو سمت ی پام کشیده شده و آسیب دیده 

قوزک پام هم ضعیف شده 

این دو روز من هم هی تو آب گرم میزارمش هم پماد بهم داده هر دو سه ساعت ماساژ میدم هی تو آب گرم و ماساژ اینا ک اوکیش میکنم بعد که یکم راه میرم دردم کمتر میشه ولی بعد ی ساعت باز دردم شروع میشه

این عادیه؟بهم گفت پا تو گچ بوده خشک شده ولی من که هی میمالمش و ماساژ میدم 

چرا اینجوری میشه باز   کسی تجربه داره؟بعد چند وقت بهتر میشه

من دستم شکست ۱  ماه تو گچ بود بعدش تقریبا تا یه هفته تا تکون زیاد میخورد درد خیلیی بدی داشت بعدش یواش یواش اوکی شد حالا اگه بیتر تو گچ بوده پاتون قاعدتا باید بیشترم طول بکشه تا به حالت عادی برگرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۱ روز 

خواهرشوهرم منم مثل شما بود بعد از ۳۰روز باز کرده یکم درد داشت دوباره با یه چیزی مثل کش بافت بسته بود پاهاش رو

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
من دستم شکست  ماه تو گچ بود بعدش تقریبا تا یه هفته تا تکون زیاد میخورد درد خیلیی بدی داشت بعدش ...

برا منم ۳۱ روز بوده 

احساس میکنم مچ پام توش خالیه راه میرم انگار یکی انگشت میکنه توش انگار ی چیزی توش فرو میره 

باز از روز اول کمتره ولی هنوز درد دارم🥲 عادیه یکی دوساعت ک میبندمش اینجوری خشک میشه؟بهش پماد میزنم با مچ بند پا میبندمش 

انقد میترسم کارم کلا شده گریه میگم نکنه هنوز مشکل دارم کارم ب عمل بکشه

طبیعیه. همسرم بعدش ۱۰ جلسه رفت فیزیوتراپی‌ پسرم ۱ سالش بود بعدش پاشو توی اب گرم نمک چند بار ماساژ دادم خوب شد و به فیزیو نرسید دیگه خدا رو شکر

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
برو استخر توی آب راه برو عااااالیه

صبح میرم منتهی دیگه ۲۰ ۲۵ دیقه بیشتر نمیتونم اونم با مکافات هی پامو چپو راست میکنم آروم دیگ خسته میشم 

دوباره شبم تو خونه میزارم تو آب گرم و نمک ماساژ میدم ولی اصلا هیچی به هیچی ی ساعت بعد دوباره خشک خشک میشه

طبیعیه. همسرم بعدش ۱۰ جلسه رفت فیزیوتراپی‌ پسرم ۱ سالش بود بعدش پاشو توی اب گرم نمک چند بار ماساژ دا ...

وای ترخدا دعا کن منم خوب شم🥺تازه باز ام آر ای دادم خیلی میترسم ب عمل بکشه دارم خل میشم

اره منم بستم ولی باز درده هست 

از دکترت بپرس 

شاید بهت بگه برو فیزیوتراپی

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹