2777
2789
عنوان

خانم ها لک های صورتتان چیکار کردین با چه روشی از بین بردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 20 پست
قیمتشون زیاده چون خارجیه تو داروخونه هم میتونید پیدا کنید فکر کنم الان هر کدوم حدود ۸۰۰ تومن باشه و ...

خیلی ممنون از وقتی که گذاشتی یعنی واقعا نتیجه میده بگیرم لک های صورت من قدیمی هستش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ممنون از وقتی که گذاشتی یعنی واقعا نتیجه میده بگیرم لک های صورت من قدیمی هستش

راستش من لکه هام لکه ی جوش بود ولی تاثیر گذاشت 

بنظرم شما یه سر برو دکتر پوست که کرم مناسب پوستتو برات بنویسه که پولت و زمانت هدر نره، مثلا ویتامین سی برای پوست خشک خوب نیست چون خودش پوستو خشک میکنه یکم و اینکه اگر جوش میزنید هم مناسب نیست ، ولی توی روشن شدن پوست و برطرف کردن خطوط ریز واقعا تاثیر داره، دیفرین هم حالت لایه بردار داره برای همین لکه ها رو کمرنگ میکنه به مرور زمان 

همه در نهایت تو را ترک خواهند کرد بنابراین از الان فقط به خودت تکیه کن.🦋
لیزر هم چند جلسه باید انجام بدی تا جواب بگیری شما میدونی

بستگی به نوع لکه هاتون داره معمولا ۳ تا ۵ جلسه طول میکشه

من لیزر فرکسل رفتم فقط یه بار ولی همون یه بار برای من خیلی تاثیر گذار بود 

همه در نهایت تو را ترک خواهند کرد بنابراین از الان فقط به خودت تکیه کن.🦋
راستش من لکه هام لکه ی جوش بود ولی تاثیر گذاشت  بنظرم شما یه سر برو دکتر پوست که کرم مناسب پوس ...

خیلی ممنون ازت آره همین کارو انجام میدم برم دکتر ببینم چی میشه مرسی واسه راهنماییت