کوچهایبرفی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 1014 عنوان خانم ها لک های صورتتان چیکار کردین با چه روشی از بین بردین 1074 بازدید | 20 پست خانم ها واسه لک های قدیمی صورتتان چیکار کردین خوب شده از چه کرم های استفاده کردین میگن کرم ویتامین سی خوب شما تا الان استفاده کردین از چی نتیجه دیدین میشه بگین 1402/06/11 | 01:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفر_مردابم عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 844 ویتامین سی لافاررژل دیفرینلیزر از همه چی زودتر جواب میده همه در نهایت تو را ترک خواهند کرد بنابراین از الان فقط به خودت تکیه کن.🦋
کوچهایبرفی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 1014 ویتامین سی لافارر ژل دیفرین لیزر از همه چی زودتر جواب میده هزینه لیزر ندارم خیلی گرون این کرم های که گفتین خودتون استفاده کردین چقدر باید استفاده کنی
کوچهایبرفی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 1014 فقط کرم ضدلک کلینیک عاااااالی خودتون استفاده کردین مارک ایرانی هست یا خارجی و تو داروخانه ها پیدا میشه
زن_کوهستان عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 9367 خودتون استفاده کردین مارک ایرانی هست یا خارجی و تو داروخانه ها پیدا میشه بله پوستمو مثل آئینه کرده نه سفارش می دم برام میارن ازسایت عسل بانو یا هومهر
نیلوفر_مردابم عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 844 هزینه لیزر ندارم خیلی گرون این کرم های که گفتین خودتون استفاده کردین چقدر باید استفاده کنی بله استفاده میکنم یه شب در میون ژل دیفرین میزنم ، یه روز در میون هم ویتامین سی ، حتما ضد آفتاب هم بزنید چون لایه برداری میکنهماسک سیب زمینی هم خوبه برای لک صورت خیار یخی هم میتونید ماساژ بدید رو کل صورت همه در نهایت تو را ترک خواهند کرد بنابراین از الان فقط به خودت تکیه کن.🦋
کوچهایبرفی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 1014 بله استفاده میکنم یه شب در میون ژل دیفرین میزنم ، یه روز در میون هم ویتامین سی ، حتما ضد آفتاب هم بز ... تو داروخانه ها پیدا میشه ممنون میشم قیمتشونو بگی
کوچهایبرفی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 1014 بله استفاده میکنم یه شب در میون ژل دیفرین میزنم ، یه روز در میون هم ویتامین سی ، حتما ضد آفتاب هم بز ... ضد آفتاب رنگی استفاده میکنم سیب زمینی هم یه مدت استفاده کردم جواب نداد
نیلوفر_مردابم عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 844 تو داروخانه ها پیدا میشه ممنون میشم قیمتشونو بگی قیمتشون زیاده چون خارجیه تو داروخونه هم میتونید پیدا کنیدفکر کنم الان هر کدوم حدود ۸۰۰ تومن باشه ولی برای ۶ ماه میشه استفاده کرد ازشون همه در نهایت تو را ترک خواهند کرد بنابراین از الان فقط به خودت تکیه کن.🦋
نیلوفر_مردابم عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 844 ضد آفتاب رنگی استفاده میکنم سیب زمینی هم یه مدت استفاده کردم جواب نداد اینجور چیزا دیر جواب میده باید حداقل سه ماه مداوم استفاده کنید تنها. چیزی که زود جواب میده لیزره همه در نهایت تو را ترک خواهند کرد بنابراین از الان فقط به خودت تکیه کن.🦋