2777
2789
عنوان

حق با منه یا خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 53 پست

ببین اگه شوهرت پشتته محل سگشون نزار و گر نه باهاشون در نیفت. 

پدرشوهرت ب چ حقی به تو زنگ زده مگه ت شوهر نداری بیخو کرده برات تعیین تکلیف میکنه اونوقت شوهرت ب باباش چیزی نگفت باید بره بگه حرفی داری ب خودم بگو برای چ ب زنم میگی و بگهبی احترامی های قبلی شوهرت هویجه؟ 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت وقتی حرفش پیش بیاد به پدرشوهرم بگم دخترت همچین رفتاری داشت بامن؟ شوهرم میگه بیخیال نگو ولی دو ...

اتفاقا بگو تولد پسرش دعوتت نمیکنه یادت نمی افته از دخترت گلایه کنی حالا خواهرم اونارو دعوت نکرده یادت افتاده گلایه کنه؟؟؟؟ بگو  عیدا با اینکه میریم عید دیدنی خونشون  اونا نمیان خونمون عید دیدنی . بگو یاد گرفتم منم مثل خودشون رفتار کنم  تو بازار بهش سلام میدم هلم میده اینه تربیت دخترت انتظار و توقع بیجا هم دارین بعد نیشخند بزن 

هرکیم میخاد ناراحت باشه مشکل خودشه چون اول رفتار بد خودشونو ببینن. دیدیش سلامم نده حرف زدنی تو صورتش نگا نکن 

ببین اگه شوهرت پشتته محل سگشون نزار و گر نه باهاشون در نیفت.  پدرشوهرت ب چ حقی به تو زنگ زده م ...

شوهرم یه اخلاقی داره میگه هر کاری میخوان بکنن بنداز پشت گوشت ما که نه با هم رفت و امدی داریم نه از حالشون با خبریم

از این همه بیخیالیش حرصم میگیره

تازه بهش گفتم چرا پشتم نیستی وقتی در حضور تو جواب سلامم نمیده این یعنی به تو هم بی احترامی کرده

میکه بهش فکر نکن اون شخصیت خودشو نشون داد

شوهرم یه اخلاقی داره میگه هر کاری میخوان بکنن بنداز پشت گوشت ما که نه با هم رفت و امدی داریم نه از ح ...

مثل اوایل ازدواج منه نکبتا حالیشون نیست گاون گاو ک زن یعنی خودشوو من کلی دعوا و قهر بازم یه کوچولو موفق شدم  یهو خدا با من بود زد و روی واقعی خانوادش براش رو شد اومد طرف من

ب شوهرت بگو این سری بابات زنگ زد به جور دیگه باهاش میزنم و توام حق نداری خاهرتو دیدی باهاش حرف بزنی 

گریه کن قهر کن 

خدا بگم چکاشون کنه عرصه ندارن میان دختر مردمو بدبخت میکنن منکه مریضی اعصاب گرفتم از دستشون 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

قهر کردن که چرا مثلا دعوت نکردی حالا خود اینی که این رفتار و کرد دو ماه پیش تولد پسرش بود تولد مفصل ...

سلام

محلش نده

غلط کرد هولت داده

مگه طلبکاره ازت

نه منزل خواهرت نه خودت دعوتشون نکن ادب بشند اگر شبند البته

جالبه که همسرت سکوت کرده

البته مردای ایرانی اکثرا همینند جای تعجب نداره

اتفاقا بگو تولد پسرش دعوتت نمیکنه یادت نمی افته از دخترت گلایه کنی حالا خواهرم اونارو دعوت نکرده یاد ...

دلم میخواد اینارو بگم و مطمئنم تمام حرفا مو به مو میرسه به گوش خواهرشوهرم بنظرت بعدش فکر نمیکنه که چه شخصیت مهمی داره ؟ 

شوهرم یه اخلاقی داره میگه هر کاری میخوان بکنن بنداز پشت گوشت ما که نه با هم رفت و امدی داریم نه از ح ...

کلا همه این مشکلا تقصیر شوهرای نفهم خودمونه که طرف خونواده خودشون پشتمون نیستن 

منم امروز یه همچین اتفاقی برام افتاد دیگه کلی باهاش دعوای حسابی کردم اومدیم خونه ام فقط اومدم تو اتاق باهاش قهرم ولی چه فایده از بس نفهمه می دونم بازم تکرار می کنه 

کلا می گه هر کسی هر کاری بکنه باهات اهمیت نده مث بز نگاه کن خودشم مثل گوساله نظاره می کنه با اون که خوبن با منم هر کاری کنن اشکال نداره 

خیلی حاجت دارم برام دعا کنید
مثل اوایل ازدواج منه نکبتا حالیشون نیست گاون گاو ک زن یعنی خودشوو من کلی دعوا و قهر بازم یه کوچولو م ...

اتفاقا انقدر گریه کردم میگه نمیدونستم انقدر خواهرم برات مهمه 

میگم بابا گریم برای اینه که تو پشتم نیستی

غرورمو شکست

میگه ولش کن مهم نباشه برات

😐😐

خدایی خواهر و مادر شوهرم خیلی خوبن خیلی چندین ساله نگفتن بالاچشمت ابروهه از خواهرای خودم هم بهم نزد ...

چقدررررر منی منم خواهر شوهر تنی و برادر تنی شوهرم خوبن مادرش بد نی ولی امان از ناتنی ها پررو و طلبکار